Δυσαρεστημένος δηλώνει και αποσύρει το ενδιαφέρον του ο Γιάννης Χαλίκος μετά την αρνητική εξέλιξη στο θέμα των Ιαματικών Πηγών Καλύμνου. (video)

4599

Δυσαρεστημένος δηλώνει και αποσύρει το ενδιαφέρον του ο Γιάννης Χαλίκος μετά την  αρνητική εξέλιξη στο θέμα αξιοποίησης των Ιαματικών Πηγών Καλύμνου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του kalymnos-news.gr ο μεγάλος ευεργέτης του νησιού Γιάννης Χαλίκος εξέφρασε την ενόχληση του για την τροπή που πήρε το θέμα κατά τη συζήτηση του στη συνεδρίαση του ΔΣ.

Ο Γιάννης Χαλίκος δηλώνει ότι αποσύρει πλέον το ενδιαφέρον του για αυτό το μεγάλο αναπτυξιακό έργο του νησιού, που εδώ και χρόνια έχει βαλτώσει.

Όπως χαρακτηριστικά μας είπε, αν το θέμα προχωρούσε θετικά, είχε τη δυνατότητα και εφόσον αυτός ήταν ο πλειοδότης, να το εκτελέσει άμεσα.

Να θυμίσουμε ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση καταψήφισε το θέμα ,ενώ λόγω απουσίας δημοτικών συμβούλων της  Δημοτικής Αρχής ,δεν υπήρχε η απόλυτη πλειοψηφία  προκειμένου να περάσει το θέμα χωρίς να χρειαστεί  την ψήφο της αντιπολίτευσης.

Δείτε το σχολιασμό για το θέμα μετά από αυτή την εξέλιξη στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

30-10-2018 Δυσαρεστημένος ο Γιάννης Χάλικος - Αποσύρει το ενδιαφέρον του για τις Θερμοπηγές

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός