Δ.Διακομιχάλης : «Με την ευχή μου να πάρει ο Γ.Χαλίκος τις Θερμοπηγές»(video)

844

Στο kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, ο τέως Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης , με αφορμή το θέμα των Ιαματικών Πηγών Καλύμνου και τη δυσαρέσκεια που εξέφρασε μέσω τη εφημερίδας μας ο Γιάννης Χαλίκος για την τροπή που πήρε λόγω της αρνητικής στάσης σύσσωμης της αντιπολίτευσης να μην  υπερψηφίσει την πρόταση της δημοτικής Αρχής.

Ο Δημήτρης Διακομιχάλης απαντώντας στο ερώτημα γιατί η παράταξη του δεν ψήφισε την πρόταση της δημοτικής  αρχής για εκμίσθωση των Θερμομηγών είπε:

Η προχειρότητα της Δημοτικής Αρχής θα αφήσει ιστορία.

Φέρνουν το κορυφαίο θέμα στο ΔΣ απροετοίμαστοι . Επιτρέψτε μου να πω ,ότι σκόπιμα απουσιάζουν από το ΔΣ δημοτικοί σύμβουλοι ώστε να είχαν την απαραίτητη πλειοψηφία ,το επισήμανα στην τοποθέτηση μου αυτό, γιατί θα ήταν τρέλα να βρεθεί κάποιος και να πει ότι δεν θέλουμε να αξιοποιηθούν οι Ιαματικές πηγές . Προσωπικά εγώ και η Παράταξη μου δίνουμε μάχη εδώ και 10-15 χρόνια γι’αυτό το θέμα.Όμως για να είναι κατοχυρωμένη η διαδικασία  πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα πράγματα ώστε το πήρε ο συμπατριώτης μας Γιάννης Χαλίκος μετά από διαγωνισμό, να μην βρεθεί κάποιος να κάνει ένσταση ,να το μπλοκάρει στην πορεία κλπ κλπ . Το κάνανε στο πόδι.

Εγώ είπα επειδή τα θέμα είναι σύνθετο προσλάβετε ένα τεχνικό σύμβουλο όπως ήδη έχουμε αποφασίσει .να προετοιμάσει την προκήρυξη και να το βγάλουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα .Είπα τον Μάρτη ώστε να το πάρει ο κ. Χαλίκος ,όποιος το πάρει. Να το πάρει γιατί το θέμα αυτό είναι να βρεθεί ένας επενδυτής ,γιατί δύσκολα  βρίσκονται επενδυτές και υπάρχει ο Γιάννης ο οποίος ενδιαφέρεται. Με την ευχή μου . Όμως να το κατοχυρώσουμε τον άνθρωπο και να μην βρεθεί μπλεγμένος είτε στα δικαστήρια είτε να γίνονται ενστάσεις και να πηγαίνει το έργο στο στράφι. Αλλά αυτή η Δημοτική Αρχή είχε την απόλυτη ευθύνη.

Η δημοτική αρχή το έφερε με προχειρότητα . Αφού γνώριζε ότι περνά με την απόλυτη πλειοψηφία . Γιατί δεν είπε στον κ. Ζαίρη ,γιατί δεν είπε στον κ. Τρικοίλη, συνεργάτες του κ. Χαλίκου ,στον κ. Μαργαρίτη να τον παρακαλέσει να είναι και να πει ελάτε εδώ να ψηφίσουμε ένα κορυφαίο ζήτημα . Δεν το έκαναν αυτό .Οι αντιπολιτεύσεις  εκφράσαμε την αγωνία  και είπαμε κάντε το σωστά να το ψηφίσουμε μαζί ,ομόφωνη πρέπει να είναι αυτή απόφαση.

Δείτε τα όσα είπε ο Δημήτρης Διακομιχάλης στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

31-10-2018 Δ.Διακομιχάλης : «Με την ευχή μου να πάρει ο Γ.Χαλίκος τις θερμοπηγές»

 

 




Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός