Ικανοποιημένη η ομάδα που οργάνωσε το 12ο Φεστιβάλ αναρρίχησης στην Κάλυμνο αλλά και παράπονα για την κριτική που άσκησε η αντιπολίτευση. (video)

628

Στην κάμερα του kalymnos-news.gr μίλησαν σήμερα Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018  ο Γιώργος Χατζησμάλης και ο Γιώργος Ποντικός, δημοτικοί υπάλληλοι.

Οι εν λόγω υπάλληλοι του Δημοτικού Γραφείου Τουρισμού, ήταν μαζί με τον ειδικό συνεργάτη του Δήμου Μιχάλη Τσουγκράνη, η ομάδα που σήκωσε το κύριο βάρος της διοργάνωσης του 12ου Αναρριχητικού Φεστιβάλ στην Κάλυμνο .

Ο Γιώργος Χατζησμάλης που από την πρώτη στιγμή που η αναρρίχηση ξεκίνησε στην Κάλυμνο ,ασχολήθηκε με το αντικείμενο, δήλωσε ικανοποιημένος από την όλη εκδήλωση.

Όπως είπε, κάναμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε ώστε και φέτος να έχουμε ένα ικανοποιητικό Φεστιβάλ. Αυτές τις ημέρες συλλέγουμε και φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό ,συλλέγουμε επίσης email ευχαριστήρια από άτομα που συμμετείχαν. Έχουμε ευχαριστίες για τα σεμινάρια αναρρίχησης ,για την εκμάθηση χορών ,για τις μουσικές βραδιές.

 Βέβαια υπάρχουν και αρκετές επισημάνσεις ώστε να εμπλουτιστεί περισσότερο το πρόγραμμα και να αυξηθούν οι ημέρες του Φεστιβάλ. Επίσης υπήρξε και συνάντηση του Δημάρχου τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ώστε να συμπεριλάβουμε και κάποιες αγωνιστικές εκδηλώσεις. Είναι μία ενδιαφέρουσα πρόταση που θα εξετάσουμε.

Κλείνοντας τόνισε ότι το  Φεστιβάλ γι’αυτούς που συμμετείχαν ήταν εξαίρετο.

Ο Γιώργος Ποντικός εξέφρασε  τα παράπονα του για όλους αυτούς που μίλησαν για προχειρότητα ,λέγοντας χαρακτηριστικά: Η γνώμη όλων αυτών των κυρίων  και των λοιπών που έχουν την άποψη για το Φεστιβάλ, εάν δεν δουλέψανε ή δεν τους κόστισε κάτι, η γνώμη τους είναι πλήρης αδιάφορη. Τουλάχιστον για μένα. Και θα πρέπει να επισημάνω την απουσία των αντιπολιτεύσεων, από τους οποίους κανένας δεν πέρασε από εκεί που γινόντουσαν οι εγγραφές.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπαν  στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr