Με 36 αθλητές και αθλήτριες η «ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000» στους 30ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες στίβου στην Κω.

1091

Με 36 αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετάσχουν σε 46 αθλήματα η «ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000» λαμβάνει μέρος στους 30ου Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου που διεξάγονται στη γειτονική  Κω.

Οι αγώνες που θα πραγματαποιηθούν στο νέο στάδιο «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ»  θα ξεκινήσουν σήμερα Σάββατο στις 4.00 το απόγευμα με την τελετή έναρξης

Εν τω μεταξύ παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και αθλητικής ηγεσίας της χώρας και των τοπικών αρχών σήμερα το πρωί του Σαββάτου (20/10, 10.30) στην Κω πραγματοποιήθηκε  η εκδήλωση για την 30η επετειακή διοργάνωση των Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων.

Παρόντες ο αναπληρωτής υπουργός νησιωτικής πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός,ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και ο γενικός γραμματέας Βασίλης Σεβαστής,  ο γενικός γραμματέας της γενικής γραμματείας Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής Γιάννης Γιαννέλης – Θεοδοσιάδης, ο γενικός γραμματέας αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο Δήμαρχος της Κω, Γιώργος Κυρίτσης και άλλοι εκπρόσωποι της αθλητικής και πολιτικής τοπικής κοινωνίας.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν η Νίκη Ξάνθου, η Αγγελική Τσιολακούδη, ο Μιχάλης Μερτζανίδης, ο Γιαννης Σμαλιός, η Χρυσοστομία Ιακώβου και ο Χριστόφορος Μερούσης

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων

Οι αθλητές και οι αθλήτριες της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΖΩΝΗ=ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός