Οι επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων βλέπουν «μισοάδειο το ποτήρι» της φετινής διοργάνωσης του Φεστιβάλ Αναρρίχησης στην Κάλυμνο(video)

943

Μπορεί ο Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής να δηλώνει ικανοποιημένος από την φετινή διοργάνωση  του 12ου Φεστιβάλ Αναρρίχησης, όμως οι επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων δηλώνουν τα αντίθετα και βλέπουν «μισοάδειο το ποτήρι» από πλευράς οργάνωσης

Σε δηλώσεις τους στο φακό του kalymnos-news.gr την Κυριακή βράδυ,7 Οκτωβρίου 2018,  με αφορμή την τελετή λήξης, οι επικεφαλής των τριών αντιπολιτεύσεων αφού ευχαρίστησαν τους χορηγούς μεταξύ άλλων  είπαν:

Γιώργος Μαύρος: Η πορεία της αναρρίχησης το τελευταίο διάστημα είναι φθίνουσα, υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε υποδομές, με ανησυχία βλέπουμε να γίνονται διαδικαστικά κάποια πράγματα, παρά επί της ουσίας, εχθρός του καλού είναι πάντα το καλλίτερο αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα έλεγα ότι ο εχθρός του μετρίου θα πρέπει να είναι η κατακόρυφη στόχευση και αύξηση αυτού του προϊόντος που λέγεται αναρρίχηση.

Ιωάννης Μαστροκούκος: Προφανώς θα μπορούσε να πάμε καλλίτερα ,αν αναλογιστεί κανείς τη δυναμική που μπορεί να έχει ένα Φεστιβάλ αναρρίχησης σε παγκόσμιο επίπεδο και το τι γίνεται εδώ στο νησί μας. Δεν είναι αυτό που θέλουμε ως κοινωνία, ως επιχειρηματίες ως νησί, για να δείξουμε τη διαφορετικότητα μας ,τουλάχιστον στο χώρο αυτό, αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε ο πρώτος προορισμός. Είναι το τελευταίο Φεστιβάλ που διοργάνωσε η Δημοτική Αρχή, το επόμενο πλέον με τις ευλογίες του λαού θα είμαστε εμείς που θα αναλάβουμε να υλοποιήσουμε κάτι τέτοιο . Σας λέω ότι θα είναι Φεστιβάλ το οποίο θα απευθύνεται σε παγκόσμιο επίπεδο διότι έτσι μόνο μπορεί να κάνει κανείς τη διαφορά.

Δημήτρης Διακομιχάλης: Ένα άλλο Φεστιβάλ τελείωσε να συγχαρώ  όλους όσους βοήθησαν με τον  τρόπο που βοήθησαν ,αλλά να ευχηθώ το επόμενο να είναι αντάξιο Φεστιβάλ της φήμης του νησιού μας . Αυτό που έληξε πριν λίγο, νομίζω ότι αφήνει πολλά ερωτηματικά, όμως δεν πρέπει να είμαστε μίζεροι .Να πω ότι  τέλος καλό όλα καλά.

Δείτε τα όσα δήλωσαν οι επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το  kalymnmos-news.gr

7-10-2018 «Προχειρότητα στην οργάνωση του Φεστιβάλ» Δηλώσεις απο επικεφαλείς αντιπολιτεύσεων

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός