Ο Ι.Μαστροκούκος για τις Θερμοπηγές της Καλύμνου : “Προχειροδουλειά της Δημοτικής αρχής”

641

Στο kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, ο επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας Γιάννης Μαστροκούκος , με αφορμή το θέμα των Ιαματικών Πηγών Καλύμνου και τη δυσαρέσκεια που εξέφρασε μέσω τη εφημερίδας μας ο Γιάννης Χαλίκος για την τροπή που πήρε λόγω της αρνητικής στάσης σύσσωμης της αντιπολίτευσης να μην  υπερψηφίσει την πρόταση της δημοτικής Αρχής.

Ο Γιάννης Μαστροκούκος απαντώντας στο ερώτημα γιατί η παράταξη του δεν ψήφισε την πρόταση της δημοτικής  αρχής για εκμίσθωση των Θερμοπηγών είπε:

Τα πράγματα δεν είναι έτσι. Είναι η προχειροδουλειά της Δημοτικής Αρχής που είναι ενσαρκωμένη σε αυτό το γεγονός.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, φέρνετε μία πρόταση στο ΔΣ η οποία είναι σοβαρή κατά την άποψη σας και είναι,  είναι δυνατόν να μην έχετε κάνει μια ενημέρωση;

Είναι δυνατόν να μην έχετε εξασφαλίσει να έχετε την πλειοψηφία μέσα στο ΔΣ και σας φταίνε οι αντιπολιτεύσεις, όταν από τις 27 έδρες του ΔΣ έχετε τις 16;

Όλα τα θέματα εμείς όταν είναι να τα στηρίξουμε ,και τα στηρίζουμε μετά χαράς.

Και καυτηριάζουμε την προχειροδουλειά όταν μάλιστα είναι να φέρεις άνθρωπο επενδυτή στο νησί και να τον διασύρεις ,όπως τον έχουν διασύρει, παραδείγματος χάριν ,όπως έγινε στο Νοσοκομείο μια φορά και ένα καιρό μέχρι σήμερα, που εδώ και είκοσι χρόνια ο Γιάννης Χαλίκος έκανε το καλό για το νησί και έπεσε στη δίνη των πολιτικών να το διασύρουν εδώ και 20 χρόνια και να μην μπορέσει να τελειώσει αυτό, λόγω της προχειροδουλειάς.

Και ερχόμαστε για δεύτερη φορά λόγω της προχειροδουλειάς να διασύρουμε τον άνθρωπο και να τον βάλουμε στον ίδιο λάκκο.

Και φαίνεται η προχειροδουλειά ,ούτε ενημέρωση απολύτως τίποτα.

Και έρχεται μία πρόταση όταν η ίδια η Δημοτική Αρχή δεν εξασφαλίζει ούτε καν στοιχειωδώς τη δική της  πλειοψηφίας.

Που είναι οι δικοί της σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής όταν λένε για σοβαρό έργο.

Πρώτα να κοιτάξει τα του οίκου της να τα σιγουρέψει και μετά οι αντιπολιτεύσεις.

Όταν θέλει τις αντιπολιτεύσεις τις ενημερώνει και ακούει και δέχεται ότι οτιδήποτε κάνουμε να είναι σοβαρό και υπεύθυνο ,διότι η δημοτική αρχή η μόνη της υπευθυνότητα ήταν να χρησιμοποιήσει το Γιάννη τον Χαλίκο για να κάνει εκλογές και τίποτα άλλο .

Διότι είχε 5 χρόνια όριο να κάνει αυτά που έπρεπε να κάνει .Και έρχεται τώρα στο παρά πέντε με ένα τρόπο πρόχειρο και εντελώς επιπόλαιο να κάψει το θέμα να το αφήσει να βγει στον αέρα και να θέλει και ρέστα.

Που είναι  κύριε τα μέλη σου. Έλειπε ο συνεργάτης του κυρίου Χαλίκου ο κ. Ζαϊρης , γιατί δεν ήταν στο ΔΣ. Έλειπε ο συνεργάτης του ο κ. Τρικοίλης ,γιατί δεν ήταν στο συμβούλιο. Που ήσουν ρε Δήμαρχε; Αν ήμουν Δήμαρχος και έφερνα ένα τέτοιο θέμα σοβαρό, δεν υπήρχε περίπτωση, στρατιωτάκια θα ήταν όλοι παρόντες.

Δείτε τα όσα είπε ο Γιάννης Μαστροκούκος στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

31-10-2018 Ι.Μαστροκούκος για τις Θερμοπηγές: "Προχειροδουλειά της Δημοτικής αρχής"

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός