Την τιμητική της είχε η Κάλυμνος στην «Απονομή βραβείων ποιότητας 2018» του περιοδικού «Γαστρονόμος» με το μέλι «Thymeli» της Οικογένειας Κοπανέζου. (video)

1815

Το περιοδικό «Γαστρονόμος» και η εφημερίδα «Η Καθημερινή» βράβευσαν για 11η χρονιά φέτος διακεκριμένους Έλληνες παραγωγούς, μεταποιητές και εμπόρους ελληνικών τροφίμων, σε μια συγκινητική τελετή που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Καρατζά της Εθνικής Τράπεζας. Η βράβευση κάλυψε όλο το φάσμα του αγροδιατροφικού τομέα και έφερε στο προσκήνιο ιστορίες ανθρώπων που αγωνίζονται με πείσμα, ήθος και ευσυνειδησία παράγοντας εξαιρετικά προϊόντα με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια. Προϊόντα που στέκονται με παρρησία ακόμα και στις ανταγωνιστικές διεθνείς αγορές και γίνονται πρεσβευτές της ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό.

Ο καθημερινός αγώνας και τα επιτεύγματα των 15 βραβευθέντων «φωτίστηκαν» μέσα από καλοφτιαγμένα –σύντομα αλλά «εύγλωττα»– βίντεο: προβλήθηκαν στο ξεκίνημα της εκδήλωσης, την οποία παρουσίασε με άψογο τρόπο –με χιούμορ και τρυφερότητα– η λυγερόκορμη δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Βίδου.

Η Κάλυμνος είχε την τιμητικής της με το  μέλι «Thymeli» της Οικογένειας Κοπανέζου.

Το ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΙΟΥ απονεμήθηκε στην οικογένεια Κοπανέζου για το εξαίσιο θυμαρίσιο μέλι της «Thymeli», που περιέχει 81% γυρεόκοκκους θυμαριού. Για την παραγωγή του, οι κυψέλες τοποθετούνται σε απομονωμένους θυμαρότοπους, πάνω στα κοφτερά βράχια της Καλύμνου, δίπλα στη θάλασσα.

Δείτε στο video που ακολουθεί το απόσπασμα από την απονομή του ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΙΟΥ

Βράβευση οικογένειας Κοπανέζου στην εκδήλωση του "Γαστρονόμου" για το μέλι «Thymeli»

Πληροφορίες: Περιοδικό ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός