Με απόσπαση για 5 ημέρες Επίκουρος καθηγητής από ΑΕΝ Οινουσσών στην ΑΕΝ Καλύμνου προκειμένου να υπογράψει την προκήρυξη για πρόσληψη ωρομισθίων καθηγητών.

1482

Ταχείες διαδικασίες ακολουθούνται από το ΥΝΑΝΠ προκειμένου να ξεκινήσει η λειτουργία της ΑΕΝ Καλύμνου εντός του Νοεμβρίου 2018.

Μετά την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόσπαση  ενός μόνιμου εκπαιδευτικού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να του ανατεθούν καθήκοντα αναπληρωτή Διευθυντή , υπογράφηκε από τονΥπουργό Φώτη Κουβέλη ,απόφαση απόσπασης για 5 ημέρες, Επίκουρου καθηγητής από ΑΕΝ Οινουσσών στην ΑΕΝ Καλύμνου.

Σκοπός της ολιγοήμερης απόσπασης του εν λόγω Καθηγητή ,σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr είναι παράλληλα με τις άλλες διαδικασίες που τρέχουν, να δοθεί η δυνατότητα ώστε μαζί με το Διοικητή της ΑΕΝ Καλύμνου Πλωτάρχη ΛΣ Θεόφιλου Τσαγκάρη, να υπογράψουν την προκήρυξη για πρόσληψη ωρομισθίων καθηγητών.

Δείτε απόσπασμα από την απόφαση του Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  Φώτη Κουβέλη ,που φέρει ημερομηνία Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018,για την απόσπαση του επίκουρου Καθηγητή.