Δ.Διακομιχάλης: Ο δήμαρχος ψεύδεται ασύστολα στο θέμα των Ιαματικών Πηγών.(video)

4317

Λάβρος κατά του Δημάρχου Ιωάννη Γαλουζή για το θέμα των Ιαματικών Πηγών Καλύμνου, εμφανίστηκε σήμερα Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018, μιλώντας στην κάμερα του kalymnos-news.gr ο τέως Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης.

O Δ.Διακομιχάλης απαντώντας στο Δήμαρχο Ι.Γαλουζή ο οποίος δήλωσε ότι οι αντιπολιτεύσεις δεν θέλουν να γίνει αυτό το έργο και να το πάρει ο Ι.Χαλίκος, είπε μεταξύ άλλων:

Ο κ. Γαλουζής έχει ξεπεράσει τα επιτρεπτά όρια τα οποία θα έπρεπε να χαρακτηρίζουν τις δηλώσεις ενός Δημάρχου.

Κατ’ αρχάς ψεύδεται ασύστολα, πλέον του «ρίχνω το γάντι». Είπε ότι εκείνος έδωσε εντολή να μην εμφανιστεί ο κ. Τρικοίλης και ο κ. Ζαϊρης επειδή είναι συνεργάτες του κ. Χαλίκου. Ταυτόχρονα στη συνεδρίαση του ΔΣ ο ίδιος είπε ότι υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι .Πως ήξερε λοιπόν ότι  θα το πάρει το έργο ο κ. Χαλίκος. Πως το ήξερε; Αυτό είναι κρίσιμο θέμα. Εκτίθεται ανεπανόρθωτα. Στήνει δηλαδή διαγωνισμούς;

Επίσης ο τέως Δήμαρχος επισήμανε,  ότι κ. Γαλουζής δεν θέλει να προχωρήσει το διαγωνισμό και κοροϊδεύει τον κόσμο ,αφού αποκλείοντας τους 2 δημοτικούς  συμβούλους δεν μπορεί να έχει την απόλυτη πλειοψηφία αν οι αντιπολιτεύσεις παραμείνουν στις θέσεις τους.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: Προσωπικά η Παράταξη μου του λέει, φέρτο και τώρα, να το ψηφίσουμε αλλά όχι όπως εσύ θέλεις . Διότι δεν μπορούμε να παγιδεύσουμε τον κάθε επενδυτή που θα το πάρει και πόσο μάλλον τον κ. Χαλίκο αν είναι αυτός. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παρασκήνιο που προηγήθηκε, με τις πιέσεις  και τις υπηρεσιακές αντιδράσεις και στον μη ορισμό  Τεχνικού Συμβούλου.

Κλείνοντας ο Δ.Διακομιχάλης είπε : η πρόταση μου για να κατοχυρωθεί όποιος πάρει το διαγωνισμό και ευχόμαστε να είναι ο Γιάννης ο Χαλίκος, το έχει δείξει και χρήματα έχει και αγαπάει το νησί, να προσλάβουμε Τεχνικό σύμβουλο όπως έχει αποφασιστεί ,που θα κάνει την μελέτη για τη σωστή ανάπτυξη.

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι το θέμα αυτό το  παρακολουθούμε στενά και να σταματήσει να κοροϊδεύει τον κύριο  Χαλίκο. 

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Διακομιχάλης στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

2-11-2018 Δ.Διακομιχάλης: Ο δήμαρχος ψεύδεται ασύστολα στο θέμα των Ιαματικών Πηγών

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός