Κατακυρώθηκαν 6 επιδοτούμενα δρομολόγια εβδομαδιαίως για ένα έτος στο πλοίο «Ν.ΚΑΛΥΜΝΟΣ» της ΑΝΕΚ.

1338

Εγκρίθηκε η κατακύρωση των αποτελεσμάτων του ανοικτών, δημόσιων, διεθνών μειοδοτικών διαγωνισμών στο Ε/Γ-Ο/Γ ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ της εταιρείας Α.Ν.Ε. ΚΑΛΥΜΝΟΥ Α.Ε., για την εξυπηρέτηση των δρομολογιακών γραμμών για το χρονικό διάστημα μέχρι και 31/10/2019 :

  1. ΚΑΛΥΜΝΟΣ – ΛΕΡΟΣ – ΛΕΙΨΟΙ – ΠΑΤΜΟΣ – ΑΡΚΙΟΙ – ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ – ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΣΑΜΟΥ και επιστροφή, με την εκτέλεση τεσσάρων (04) δρομολογίων την εβδομάδα με προσέγγιση σε Φαρμακονήσι δύο (02) φορές το μήνα και με παραμονή στα δύο (02) δρομολόγια στο λιμένα Πυθαγορείου επί δύο (02) ώρες τουλάχιστον, έναντι μισθώματος οχτώ χιλιάδων τετρακοσίων ευρώ (8.400,00€), ανά πλήρες δρομολόγιο.
  2. ΚΑΛΥΜΝΟΣ – ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ και επστροφή, με την εκτέλεση δύο (02) δρομολογίων την εβδομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της δρομολογιακής περιόδου, έναντι μισθώματος τριών χιλιάδων και οχτακοσίων τριάντα οκτώ ευρώ (3.838,00 €) ανά πλήρες δρομολόγιο,

Η ανάδοχος εταιρεία υποχρεούται στη δωρεάν μετακίνηση των κατοίκων:

1.Στην πρώτη γραμμή των Λειψών και Αρκιών από και προς Λέρο, Πάτμο καθώς και του Αγαθονησίου από και προς Πυθαγόρειο Σάμου και Πάτμο.

  1. Στην δεύτερη γραμμή της Αστυπάλαιας από και προς Κάλυμνο.

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός