Μιχάλης Μπούκης: Προετοιμάζομαι για να κατέβω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. (video)

684

Στην κάμερα του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Σάββατο πρωί, 3 Νοεμβρίου 2018 ο Περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Μπούκης.

Ο Μιχάλης Μπούκης ο οποίος διετέλεσε και για 8 χρόνια Πρόεδρος του ΔΛΤ Καλύμνου αναφέρθηκε στον εξωτερικό μόλο τον οποίο τον χαρακτήρισε ως προσωρινή  λύση για την προσέγγιση των μεγάλων πλοίων, ενώ εστίασε την αναφορά του στην ανάγκη  κατασκευής ενός μεγάλου έργου που θα επιλύει οριστικά το θέμα. Όπως χαρακτηριστικά είπε, ενώ επί θητείας του είχε προχωρήσει το θέμα για την ανάθεση εκπόνησης μελέτης για το έργο, μετά λύπης  βλέπει ότι ενώ πέρασαν από τότε 2 Δημαρχίες, δεν προχώρησε τίποτα.

Αναφορικά με την υποψηφιότητα του στις δημοτικές εκλογές ως επικεφαλής Παράταξης,  απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Μπέττυ Μαίλλη, είπε ότι προετοιμάζεται να κατέβει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, επιβεβαιώνοντας την πληροφορία που πρώτο το kalymnos-news.gr είχε προ διμήνου ανακοινώσει για την υποψηφιότητα του ως Δημάρχου, στις εκλογές του Μαΐου 2018.

Την  επίσημη ανακοίνωση όπως είπε, θα την κάνει σε συνέντευξη που θα παραχωρήσει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Δείτε  τα όσα είπε ο Μιχάλης Μπούκης το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

3-11-2018 Μιχάλης Μπούκης: Προετοιμάζομαι για να κατέβω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός