Με ηλεκτρονική υποβολή «τα παράπονα στο Δήμαρχο» στο Δήμο Καλυμνίων. (video)

906

Δύο καινούργιες ηλεκτρονικές εφαρμογές που θα  διευκολύνουν τους δημότες του Δήμου Καλυμνίων στην υποβολή αιτημάτων –παραπόνων, καθώς και στην  ηλεκτρονική πληρωμή οφειλών ,βρίσκονται στη διαδικασία να δοθούν σε χρήση.

Η πρώτη εφαρμογή είναι η «ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτημάτων πολίτη».

Μέσω αυτής της πλατφόρμας θα μπορεί ο κάθε πολίτης να υποβάλλει προς το Δήμο, κάποιο αίτημα ή να αναφέρει κάποιο  πρόβλημα καθημερινότητας που αντιμετωπίζει και χρειάζεται η  επίλυση του. Μάλιστα θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί και την πορεία ικανοποίησης του αιτήματος.

Η εφαρμογή αυτή θα τεθεί άμεσα σε χρήση και προς τον παρόν ο χρήστης θα μπορεί να υποβάλει ηλεκτρονικά το αίτημα μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή ,ενώ σύντομα θα έχει τη δυνατότητα και μέσω κινητού τηλεφώνου,

Η δεύτερη εφαρμογή αφορά στη δυνατότητα που θα έχει ο κάθε πολίτης να εξοφλεί ηλεκτρονικά  τυχόν οφειλές προς το δήμο απ’ όπου βρίσκεται.Η εφαρμογή αυτή θα δοθεί προς χρήση σε δεύτερη φάση.

Στην κάμερα του kalymnos-news.gr  μίλησαν για το θέμα ο Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής, ο ειδικός συνεργάτης σε θέματα πληροφορικής Μιχάλης Τσουγκράνης και ο εκπρόσωπος της Εταιρείας Πληροφορικής που συνεργάζεται με το Δήμο, Αγαπητός Στεργάκης.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η «ψηφιακή πλατφόρμα αιτημάτων του πολίτη» ήταν μία προεκλογική δέσμευση της Παράταξης του που υλοποιείται

Δείτε τα όσα είπαν στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

9-11-2018 Πλατφόρμα για ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων στο Δήμο Καλυμνίων