«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο παραδοσιακός τσαμπουνιστής Νικόλαος Κουτελλάς.

1907

 Την τελευταία του πνοή άφησε την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018,  στο Νοσοκομείο Καλύμνου, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, ο Νικόλας Κουτελλάς.

Ο Νικόλας Κουτελλάς από το Βαθύ,  υπήρξε ένας δεξιοτέχνης παραδοσιακός τσαμπουνιστής,γνωστός στην Κάλυμνο και όχι μόνο.  

 Ο Νικόλας Κουτελλάς γεννήθηκε το 1931, υπήρξε βιοπαλαιστής της ζωής, κτηνοτρόφος  με πολυμελή οικογένεια. Είχε 4 παιδιά,13 εγγόνια και αρκετά δισέγγονα.

 Είχε ιδιαίτερη αγάπη στην τσαμπούνα, που έφτιαχνε μόνος του  και υπήρξε δεξιοτέχνης σε αυτό το παραδοσιακό ασκοφόρο πνευστό μουσικό όργανο που αναπτύχθηκε σε πολλά νησιά του Αιγαίου,

 Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα μεσημέρι 14 Δεκεμβρίου 2018  στον Ι.Ν των Αγίων Θεοδώρων στο Βαθύ.