Δ.Διακομιχάλης: Βουλευτές του ΚΙΝΑΛ κατέθεσαν τροπολογία για την επίλυση προβλήματος των σφουγγαράδων Καλύμνου(video)

616

 Μιλώντας στο φακό του kalymnos-news.gr ο τέως Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης ενημέρωσε, ότι αναφορικά με αίτημα των Καλύμνιων σφουγγαράδων που τέθηκε στην Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά  κατά την πρόσφατη επίσκεψη της στην Κάλυμνο, υπήρξε εξέλιξη.

 Όπως είπε, ήδη έξη βουλευτές του ΚΙΝΑΛ μεταξύ των οποίων και ο Βουλευτής Δημήτρης Κρεμαστινός  κατέθεσαν στις 4 Δεκεμβρίου 2018 τροπολογία  την οποία ζητούν να κάνει δεκτή η Κυβέρνηση και με την οποία ρυθμίζεται η αναλογική εφαρμογή των διατάξεων που ισχύουν για τους επιτηρητές των οστρακαλιευτικών σκαφών  και στα σπογγαλιευτικά.

 Με την τροπολογία αυτή επιλύεται ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι σφουγγαράδες της Καλύμνου, που τους έχει αναγκάσει να δέσουν τα  σκάφη τους.

Δείτε τα όσα είπε ο Δημήτρης Διακομιχάλης στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

7-12-2018 Δ.Διακομιχάλης: «Βουλευτές του ΚΙΝΑΛ κατέθεσαν τροπολογία για τους σφουγγαράδες»Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός