Σε μία σεμνή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018, στις 12.00 το μεσημέρι, η Διοίκηση της  Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου ,τίμησε τους χορηγούς της, τους ανθρώπους που συνέβαλαν ο καθένας με το δικό του τρόπο στη λειτουργία της Σχολής.

 Ο Διοικητής της  ΑΕΝ Καλύμνου Πλωτάρχης ΛΣ Θεόφιλος Τσαγκάρης μετά τις ευχές τους για τις εορτές  στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων:

Η εκδήλωση αυτή έχει σκοπό την έκφραση ευχαριστιών εκ μέρους της Ακαδημίας, σε όλους τους συμπολίτες μας ,πρόσωπα και Φορείς που με την αμέριστη συμπαράσταση και πάνω απ’ όλα με την αίσθηση προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο, συνέβαλαν ο καθένας ξεχωριστά στη λειτουργία και τη διευκόλυνση του έργου της Ακαδημίας.

Λόγω συγκυριών και δεδομένων των στενών χρονικών πλαισίων που θα έπρεπε να λειτουργήσει η Ακαδημία, δεν καταφέραμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως όλους αυτούς ,που ανιδιοτελώς, αθόρυβα και μέσα από τα βάθη της καρδιάς τους συνεισφέρανε τα μέγιστα στην επίτευξη και την ολοκλήρωση αυτού του στόχου.

Αυτός είναι και ο σκοπός αυτής της εκδήλωσης . Μια ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπο τους και συγχρόνως  προτροπή προς τους υπόλοιπους να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους . Γιατί όλοι μαζί θεωρούμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά .

 Στη συνέχεια προσφέρθηκαν αναμνηστικές πλακέτες με το έμβλημα της Ακαδημίας σε όλους τους τιμηθέντες.

Να σημειώσουμε ότι αναμνηστική πλακέτα προσέφερε ο Διοικητής της ΑΕΝ στον Καλυμνιακής καταγωγής Δήμαρχο του Τάρπον Σπρινγκς Κρις Αλαχούζο ,ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr.

27-12-2018 Η Διοίκηση της ΑΕΝ Καλύμνου τίμησε τους χορηγούς τηςΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός