Το Δημαρχείο Καλύμνου επισκέφτηκε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος.

Το Περιφερειάρχη συνόδευαν από Κάλυμνο ο έπαρχος Γιάννης Θεμέλαρος και ο δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Μουσελλής. Επίσης συνεργάτες του από την Ρόδο.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον Περιφερειάρχη , προσφέροντας του αναμνηστικά δώρα και τονίζοντας την καλή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στον Δήμο και την Περιφέρεια.

Επίσης παρέδωσε στον Περιφερειάρχη έτοιμη μελέτη που έχει εκπονηθεί για την αγορά πλοίου, ζητώντας την χρηματοδότηση

Ο Γιώργος Χατζημάρκος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα εκτελούμενα έργα στην Κάλυμνο, με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020», «Βρεφονηπιακός Σταθμός Δήμου Καλυμνίων» και «Επέκταση 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλύμνου – πρώην Καρπάθειο». Επίσης για τον αξονικό τομογράφο.

Δήλωσε δε, ότι η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου  στέκεται πάντα υποστηρικτικά προς τους Δήμους, εφόσον υπάρχουν ώριμες μελέτες για την κατασκευή έργων καθώς και συναίνεση των τοπικών κοινωνιών σχετικά με τις αναπτυξιακή τους κατεύθυνση.

Ακολούθησε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή των αντιδημάρχων του Δήμου Καλυμνίων, του προέδρου του Δ.Σ. και του προέδρου της ΑΝΕΚ, κατά την οποία συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που έχουν να κάνουν με την πορεία των υπό εκτέλεση έργων με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Επίσης συζητήθηκε και ο προγραμματισμός για την ένταξη μεγάλων έργων και παρεμβάσεων στην επόμενη προγραμματική περίοδο του ΠΕΠ Ν. Αιγαίου

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

21-12-2018 Η επίσκεψη του Περιφερειάρχη Γ.Χατζημάρκου στο Δημαρχείο ΚαλύμνουΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός