Οι καλύτεροι dj’s μόνο στο CLUB 01 κάθε Σάββατο με δωρεάν είσοδο! (video)

1266

Αυτές οι γιορτές θα είναι διαφορετικές! Η διασκέδαση αλλάζει και οι έξοδοι στην Κάλυμνο αποκτούν άλλο νόημα! Το γνωστό club 01 στο Μασούρι σας φέρνει κοντά σας κάθε Σάββατο και για τις γιορτές τους καλύτερους dj στα Δωδεκάνησα και όχι μόνο.


Αρχής γενομένης από το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου με τον πασίγνωστο και εξαιρετικό dj Ηλία Τσουκαλά από τη Ρόδο! Ο Ηλίας Τσουκαλάς έχοντας την εμπειρία από την “θητεία” του στα καλύτερα μαγαζιά της Ρόδου και όχι μόνο έρχεται να μας ξεσηκώσει σε ένα μουσικό ταξίδι απόλυτης διασκέδασης!

15-12-2018 Ο dj Ηλίας Τσουκαλάς στο 01 το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου

Για αυτό η έξοδος σας αυτό το Σάββατο είναι must να έχει προορισμό σας, το club 01 στο Μασούρι.
Σε έναν μοναδικό και απίστευτο χώρο για κλαμπ , για τα δεδομένα της Δωδεκανήσου.

Το club 01 σας υπόσχεται ότι αυτές οι γιορτές θα σας μείνουν αξέχαστες όχι μόνο για τους καλύτερους dj’s που θα μπορέσετε να ακούσετε αλλά και για τα live που “ετοιμάζονται” με γνωστούς καλλιτέχνες!!! Η είσοδος το Σάββατο αλλά και κάθε Σάββατο είναι δωρεάν! Καλή διασκέδαση σε όλους!
Μην το χάσετε!!

Ενώ για αυτό το Σάββατο υπάρχει και διαγωνισμός μετά από κλήρωση που θα γίνει το Σάββατο το μεσημέρι για 1 τυχερό και την παρέα του -1 μπουκάλι προσφορά του 01!!!

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό απλά θα πρέπει να πατήσετε like στην σελίδα του 01 the club στο Facebook εδώ:

https://www.facebook.com/01-the-club-227454691372179/

και μετά να κάνετε κοινοποίηση στον τοίχο σας την δημοσίευση που θα βρείτε στη σελίδα του club 01  είτε κοινοποίηση αυτήν εδώ !

Για ρεζερβέ μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6955012300
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός