Ολοκληρώθηκε η Σχολή Γονέων του Πολυδύναμου Κέντρου του ΚΕΘΕΑ στην Κάλυμνο.

750

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, ο πρώτος κύκλος της Σχολής Γονέων του Πολυδύναμου Κέντρου Καλύμνου ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ο οποίος περιελάβανε 6 εβδομαδιαίες συναντήσεις με θεματολογία που αφορούσε την εφηβεία.

Μέσα από τη διαδικασία αναδύθηκαν αρκετοί προβληματισμοί, συναισθήματα και οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν πολλές προσωπικές τους στιγμές μέσα από το ρόλο τους ως γονείς .Υπήρξε συμβουλευτική υποστήριξη σε ποικίλα θέματα που αφορούσαν την εφηβεία καικυρίως το μεγάλωμα των παιδιών, τα όρια,τις σχέσεις, τις ισορροπίες μέσα στηνοικογένεια και την υποστήριξη του εφήβου σε καταστάσεις κρίσης.

Το Πολυδύναμο Κέντρο θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους γονείς που τίμησαν το πλαίσιο με την παρουσία τους, το εμπιστεύτηκαν και συμμετείχαν ενεργά στις διεργασίες ο καθένας με ξεχωριστότρόπο από την θέση του.

Θα ακολουθήσει νέος κύκλος τη νέα χρονιά.