Την τελευταία του πνοή άφησε ο 59χρονος Στέλιος Χαλκίτης 5 μήνες μετά από εργατικό ατύχημα όταν υπέστη ηλεκτροπληξία.

4402

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018,στις 7.30 το πρωί στο Νοσοκομείο Καλύμνου, όπου νοσηλευόταν ο 59χρονος Στέλιος Χαλκίτης συμβασιούχος εργαζόμενος της ΔΕΥΑΚ, 5 μήνες περίπου μετά από εργατικό ατύχημα, όταν υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών.

Συγκεκριμένα ,τη Δευτέρα πρωί, 9 Ιουλίου 2018 ο άτυχος 59χρονος εργαζόταν με συνεργείο της ΔΕΥΑΚ, στη νέα παραλιακή σε έργο του ΔΛΤ Καλύμνου για αντικατάσταση φρεατίων

Ο άτυχος Στέλιος έχασε την ισορροπία του κατά τη διάρκεια κοπής ξυλείας με τη χρήση ηλεκτρικού πριονιού και έπεσε σε φρεάτιο στο οποίο υπήρχε θαλασσινό νερό παθαίνοντας ηλεκτροπληξία.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου, σε κρίσιμη κατάσταση, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, σταθεροποίησαν την  κατάσταση του και το διασωλήνωσαν  .

Η κατάσταση του 59χρονου ήταν κρίσιμη  και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό  Νοσοκομείο Κρήτης όπου παρέμεινε για ένα τετράμηνο  παρακολουθούμενος, χωρίς όμως να έχει επαφή με το περιβάλλον

Πριν ένα μήνα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλύμνου όπου νοσηλευόταν μέχρι και χθες Σάββατο όταν κατέληξε.

 Ο Στέλιος Χαλκίτης υπήρξε ένας βιοπαλαιστής της ζωής ,άριστος οικογενειάρχης ,εργατικότατος , ασχολείτο με οικοδομικές εργασίες, ήταν άριστος τεχνίτης,αγαπητός στους συναδέλφους του και τελευταία εργαζόταν ως συμβασιούχος στη ΔΕΥΑΚ.

 Ήταν παντρεμένος και είχε 2 αξιόλογες κόρες.

 Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 12.00 στον Πρόδρομο Χώρας Καλύμνου

Από το kalymnos-news.gr εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο, στις 2 κόρες  και τους άλλους συγγενείς  του εκλιπόντος.

 Οι φωτογραφίες είναι από το το χώρο που συνέβη το εργατικό ατύχημα.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός