Με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κ. Παϊσιο, επισκέφθηκε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Αγάπης  ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας συνοδευόμενος από  τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γεώργιο Ζουμπούλη ,τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Νεκτάριο Μπίλλη και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΙΣΑΠ Ευάγγελο Μπαλαμπάνη.

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη υποδέχθηκε η υπεύθυνη του Κέντρου Κοινότητας Βάσω Ευαγγέλου η οποία αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη και τον Δήμαρχο Λέρου ,τους ξενάγησε στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό Αγάπης, που είχε μουσική βραδιά με δωρεάν είσοδο, με τους μουσικούς Φλούριο Ασβεστά και Μανώλη Πλατή .

Στο τέλος της βραδιάς, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης και ο Δήμαρχος Λέρου, εξέφρασαν τα συγχαρητήρια και τις ευχές τους στην Βάσω Ευαγγέλου τονίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία  Δήμου Λέρου , Κέντρου Κοινότητας και  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους, επισημαίνοντας τη σημασία  της λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού για μικρούς και μεγάλους.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός