Η ‘Ενωση Καλυμνίων Αττικής γιόρτασε τον άγιο Νικόλαο και τίμησε τον Πέτρο Μαραγκό, το Δήμαρχο Ι.Γαλουζή και πρωτοετείς φοιτητές.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο με συμπατριώτες και φίλους της Ένωσης Κλαυμνίων Αττικής, τελέστηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 η καθιερωμένη αρτοκλασία του προστάτη μας, του Αγίου Νικολάου! ΄

Η βραδιά συνεχίστηκε με την βράβευση του καταξιωμένου όχι μόνο σε πανελλαδικό επίπεδο, αλλά και σε παγκόσμιο, επιστήμονα, ερευνητή, καθηγητή του ΕΜΠ, του συμπατριώτη μας  Πέτρου Μαραγκού, του Δημάρχου Ιωάννη Γαλουζή για τη συμβολή του στην ίδρυση της ΑΕΝ Καλύμνου ,των πρωτοετών φοιτητών ΑΕΙ και ΤΕΙ Αθηνών και της Μαρίας Μαγκούλια

Εργασίες τοποθέτησης οπτικών ινών στις Μυρτιές Καλύμνου

Συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς οι εργασίες εγκατάστασης οπτικών ινώ στην περιοχή Μυρτιών , Με την ολοκλήρωση όλου του δικτύου από τουριστικές περιοχές μέχρι το Άργος θα υπάρξει σημαντική αναβάθμιση στις παρεχόμενες τηλεπικοινωνίες και ιντερνετ

Βυθισμένo σκάφος στην είσοδο του εξωτερικού μόλου στην Κάλυμνο «άνοιξε πανιά»

Οι απαράδεκτες εικόνες με τα βυθισμένα σκάφη στην είσοδο του εξωτερικού μόλου, συνεχίζουν να παραμένουν παρά τις διαβεβαιώσεις  των υπευθύνων εδώ και ένα χρόνο ότι θα ανελκυστούν.

Μάλιστα προχθές με τους ισχυρούς ανέμους,  βυθισμένο ιστιοφόρο «άνοιξε πανιά»!!

Συναυλία «5+1  Μικροί Σολίστ» από Ωδείο Καλύμνου

 Μία εντυπωσιακή συναυλία «5+1  Μικροί Σολίστ» με τους μαθητές  του Ωδείου Καλύμνου στα πρώτα τους Concerti με συνοδεία πιάνου στο ισόγειο Πνευματικό Κέντρο την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018.

 Ο Δ. Διακομιχάλης για την τροπολογία άρσης της ανισότητας σε  βάρος των επιτηρητών σπογγαλιευτικών σκαφών.

 Ο Δ. Διακομιχάλης για την τροπολογία άρσης της ανισότητας σε  βάρος των επιτηρητών σπογγαλιευτικών σκαφών.

Ο Δημήτρης Διακομιχάλης μιλά στην κάμερα του kalymnos-news.gr για την τροπολογία  που υπέβαλαν 7 βουλευτές του ΚΙΝΑΛ και έγινε δεκτή με την οποία αίρεται η ανισότητα σε  βάρος των επιτηρητών σπογγαλιευτικών σκαφών.

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας με πλούσιο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς στην  «Εν Καλύμνω» σε επόμενη ανάρτηση μας. 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός