Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 το «τελευταίο αντίο» στον 46χρονο Μιχάλη Σδρέγα.

1949

Αύριο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019,στις 2.00 το μεσημέρι, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον 46χρονο Μιχαήλ Σδρέγα, στον Ι.Ν Υπαπαντής Καλύμνου.

Η σορός του θα μεταφερθεί στον Ι.Ν Υπαπντής και θα εκτεθεί σε προσκύνημα στις 10.30 το πρωί.

Ο άτυχος Μιχάλης βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πτώση  στην σκάλα του σπιτιού, που οδηγούσε από την είσοδο  στον πρώτο όροφο, στην περιοχή της Υπαπαντής Καλύμνου. Ο άτυχος Μιχάλης τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι.

Το περιστατικό συνέβη τις νυκτερινές ώρες την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 και τον άτυχο Μιχάλη βρήκαν νεκρό  το Σάββατο  πρωί οι οικείοι του.

Ο Μιχάλης ήταν ναυτικός και εργαζόταν στο ταχύπλοο καταμαράν «Δωδεκάνησος Πράιντ». Τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στην Κάλυμνο ,την ιδιαιτέρα του Πατρίδα, περνώντας τις ημέρες αδείας του που είχε πάρει και διέμενε στο σπίτι μαζί με την μητέρα του και την αδελφή του.

 Ο άτυχος Μιχάλης ήταν πατέρας δύο παιδιών, πρότυπο ναυτικού, εξυπηρετικός και καλοσυνάτος, αγαπητός στους συναδέλφους του, με το χαμόγελο πάντα στα χείλη του

Η   Dodekanisos Seaways στην οποία εργαζόταν τα τελευταία 15 χρόνια, τιμώντας την μνήμη του με εντολή του πρόεδρου της εταιρείας  Γιώργου Σπανού τα μέλη του πληρώματος θα φέρουν μαύρη κονκάρδα στο στήθος και το πλοίο μαύρες κορδέλες