Καταγγελίες από συμπολίτες μας δέχθηκε σήμερα Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 το kalymnos-news.gr  ότι τα τηλέφωνα τόσο της ΔΕΥΑΚ όσο και του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού, δεν απαντούσαν χθες βράδυ  κατά τη διάρκεια της έντονης βροχόπτωσης.

Όπως μας είπαν οι καταγγέλλοντες, σχάρες από τα φρεάτια του δικτύου ομβρίων υδάτων, πλησίον του γηπέδου αλλά και στους κεντρικούς δρόμους της Πόθιας  είχαν φύγει από την θέση τους, με αποτέλεσμα  τα  ορμητικά νερά να δημιουργούν προβλήματα σε παρακείμενες οικίες και καταστήματα..

Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι συμπολίτες μας, έκαναν αλλεπάλληλες κλήσεις  στα τηλέφωνα ΔΕΥΑΚ και Πυροσβεστικού σταθμού, χωρίς αυτά να απαντούν και αναγκάστηκαν να τηλεφωνήσουν στο ΑΤ Καλυμνίων που άμεσα ανταποκρίθηκε και στελέχη του οποίου τοποθέτησαν τις σχάρες στη θέση τους.

Σε επικοινωνία του  kalymnos-news.gr με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Γιώργο Μελά ,θέσαμε το θέμα . Ο Γ.Μελάς μας ενημέρωσε ότι αυτό ίσως να συνέβη κάποια στιγμή ,γιατί αναγκάστηκε όλο το προσωπικό επιφυλακής ,λόγω των πολλών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν από την έντονη βροχόπτωση, να μεταβεί σε διάφορα σημεία.