Συμπληρώθηκε 2,5 μήνες  περίπου από τότε που το Γραφείο Κτηματογράφησης Κάλυμνου, ξεκίνησε να δέχεται δηλώσεις  ιδιοκτησίας.

 Καθημερινά σχηματίζονται ουρές, με τον κόσμο να περιμένει υπομονετικά να έλθει η σειρά του.

Να επισημάνουμε τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλονται από το  προσωπικό που στελεχώνει το Γραφείο, που εργάζεται αδιάκοπα καθημερινά και μέχρι τις 4.00 το απόγευμα, για να εξυπηρετήσει τους ενδιαφερόμενους.

 Σε 2 εβδομάδες στις 19 Φεβρουαρίου 2019 λήγει η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση.

 Μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί κάποια παράταση με αποτέλεσμα όλοι να τρέχουν να προλάβουν.

Ο φακός του kalymnos-news.gr βρέθηκε σήμερα Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019 στους χώρους του Κτηματολογικού Γραφείου και κατέγραψε εικόνες από την προσέλευση και αναμονή των ενδιαφερομένων.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας , από τα ξημερώματα προσέρχονται στο Γραφείο Κτηματογράφησης Καλύμνου για να πάρουν σειρά προτεραιότητας!!.

Χαρακτηριστική η περίπτωση δύο συμπολιτών μας από το Βαθύ που προσήλθαν στις 4.00 τα ξημερώματα, ενώ κάποιοι άλλοι πήγαν στις 6.00 το πρωί, 2 ώρες νωρίτερα από την ώρα που ξεκινά η λειτουργία του Γραφείου και η σειρά προτεραιότητας ήταν ήδη στο 10.

Ας ελπίσουμε ότι οι υπεύθυνοι έχουν διαπιστώσει τις δυσκολίες που υπάρχουν και ότι ο χρόνος των 3 μηνών δεν επαρκεί και να δώσουν  την απαιτούμενη παράταση, προκειμένου  να καταθέσουν εμπρόθεσμα  οι ενδιαφερόμενοι τις δηλώσεις και να μην επιβληθούν πρόστιμα.

 Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr 

5-2-2019 Από τα ξημερώματα προσέρχονται στο γραφείο για να πάρουν σειρά προτεραιότητας!!