Στα περιθώρια του ποδοσφαιρικού αγώνα,σήμερα Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, μεταξύ ΑΟ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ-ΑΕ ΛΕΡΟΥ στο δημοτικό γήπεδο Καλύμνου, όπου η ομάδα του νησιού νίκησε με το ευρύ σκορ 4-1(σκόρερ  2 Αλαχούζος Γιώργος, 1 κλειδαρας Γιώργος, 1 Έλληνας Αντρέας) στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Γιαννικουρής για τα επεισόδια το περασμένο Σάββατο στην Κω, αλλά και για τις βραβεύσεις παλαιών παραγόντων και  βετεράνων ποδοσφαιριστών για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας.

 Ο Αντιπρόεδρος Ι.Γιαννικουρή μιλώντας στον Μάμα Χαραμαντά είπε αναφορικά με τα επεισόδια ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και όπως τα μεγαλοποιείτε εσείς ( εννοώντας το kalymnos-news.gr)

Στην επισήμανση του Μάμα Χαραμαντά ότι το δημοσίευμα του kalymnos-news.gr απλά έκανε αναφορά στο δελτίο συμβάντων της Αστυνομίας, ο αντιπρόεδρος είπε ότι όλα αυτά είναι υπερβολές!!

Παρά τις επίμονες επισημάνσεις του Μάμα Χαραμαντά ότι τα επεισόδια και η βιαιοπραγία κατά του επόπτου είναι επίσημα καταγεγραμμένα και ήδη επιβλήθηκαν βαριές πειθαρχικές ποινές 15 και 10 αγωνιστικών σε ποδοσφαιριστές, υπήρξαν συλλήψεις και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης,  ο Ι.Γιαννικουρής προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα θλιβερά επεισόδια μιλώντας για δήθεν υπερβολές!!

Δεν θα επεκταθούμε περισσότερο στο θέμα των επεισοδίων που σίγουρα είναι λυπηρά, αφού στο σημερινό αγώνα εκτός από τη νίκη υπήρξε και μία αξιέπαινη πρωτοβουλία βράβευσης παλαιών παραγόντων και  βετεράνων ποδοσφαιριστών για τα 50 χρόνια ιστορίας της ομάδας

 Σήμερα βραβεύτηκαν δύο βετεράνοι ποδοσφαιριστές ο Χαράλαμπος  Βαβλάς και ο Παναγιώτης Βυθούλκας,καθώς και ο πρώην Πρόεδρος Αλέκος Σιδερής. Στους τιμηθέντες ήταν και ο επί σειρά ετών Πρόεδρος της ομάδας Στέφανος Χατζημιχάλης ,ο οποίος όμως για τους δικούς του λόγους δεν παραβρέθηκε.

Δείτε τις δηλώσεις του Αντιπροέδρου Ι.Γιαννικουρή για τα επεισόδια αλλά και τις βραβεύσεις που έγιναν  στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

10-2-2019 Βράβευση παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και παλαιών Προέδρων του ΚαλυμνιακούΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός