Συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα η ελλιπής δημοτική συγκοινωνία με συνέπεια την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, από την προηγούμενη εβδομάδα το μεταφορικό έργο της  δημοτικής συγκοινωνία εξυπηρετεί ένα μόνο λεωφορείο η γνωστή «Αλίκη» παλαιό υπηρεσιακό λεωφορείο, προερχόμενο από δωρεά με πορτοκαλί πινακίδες, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε έκτακτες ανάγκες .

Από το στόλο που διαθέτει η δημοτική συγκοινωνία , τα 2 καινούργια λεωφορεία από τη δωρεά Γιάννη Χαλίκου βρίσκονται σε συνεργείο της Κω.

Τα 2 αστικού τύπου  ΙKARUS βρίσκονται ακινητοποιημένα  λόγω βλαβών εδώ και αρκετό καιρό, ενώ το τρίτο αναμένεται να έλθει από Αθήνα μετά την επισκευή του.

Επίσης ακινητοποιημένο βρίσκεται και το λεωφορείο υπεραστικού τύπου ISUZU.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Δημοτικής Συγκοινωνίας το λεωφορείο αστικού τύπου ΙKARUS που είναι έτοιμο στην Αθήνα καθυστερεί να έλθει λόγω του απαγορευτικού απόπλου που προηγήθηκε και αναμένεται τις αμέσως επόμενες ημέρες. Επίσης το ένα λεωφορείο της δωρεάς του Γιάννη Χαλίκου ενώ επισκευάστηκε στην Κω, παρουσίασε κάποια νέα βλάβη και θα επιστρέψει αμέσως μετά την επισκευή του. 

Εν αναμονή λοιπόν της επιστροφής των λεωφορείων

Δυστυχώς τα προβλήματα της δημοτικής Συγκοινωνίας μέχρι τώρα δεν έχουν επιλυθεί ,δεν έχουν αγορασθεί νέα λεωφορεία για συμπλήρωση και αντικατάσταση των ακινητοποιημένων λεωφορείων με αποτέλεσμα την συχνή ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

19-2-2019 Ελλιπής η συγκοινωνία εν αναμονή των 2 λεωφορείων που έχουν προωθηθεί για επισκευήΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός