Σημαντικές προτάσεις του Δ.Διακομιχάλη για τους αλιείς της Καλύμνου και για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας. (video)

1052

Σε συνέχεια της πολιτικής του ομιλίας το περασμένο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, ο τέως Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης μίλησε σήμερα Τρίτη στην κάμερα του  kalymnos-news.gr καταθέτοντας σημαντικές προτάσεις για δύο  θέματα.

Για τους αλιείς του νησιού και για την καθημερινότητα.

Όπως είπε συνειδητά στην ομιλία του δεν αναφέρθηκε στους ψαράδες ,που όπως χαρακτηριστικά είπε αποτελούν την σπονδυλική στήλη της οικονομίας του νησιού .

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό θέμα για το οποίο έχουμε στο σχεδιασμό μας δύο σημαντικές προτάσεις. Η πρώτη είναι η πρόβλεψη από το οργανόγραμμα του δήμου ίδρυσης Τμήματος Αλιείας στελεχωμένο με το απαραίτητο επιστημονικό προσωπικό για την υποστήριξη των αλιέων μας και την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Η δεύτερη πρόταση μας είναι η εκπόνηση ενός επιχειρησιακού  σχεδίου αλιείας.

Για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας είπε ότι θα πρέπει να ακούμε τα προβλήματα των συμπολιτών μας από το πρώτο χέρι και αυτό θα γίνεται με επισκέψεις που θα κάνουμε στις 20 ενορίες του νησιού μία φορά το τρίμηνο.

Δείτε τα όσα είπε στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

12-2-2019 Οι προτάσεις του Δ.Διακομιχάλη για τους αλιείς της Καλύμνου