Ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού της δημοτικής συγκοινωνίας Καλύμνου λόγων βλαβών στα λεωφορεία. (video)

850

Το kalymnos-news.gr  έγινε δέκτης παραπόνων  συμπολιτών μας για την ελλιπή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, λόγω βλαβών στα λεωφορεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, εδώ και 3 ημέρες εξυπηρετεί το μεταφορικό έργο της  δημοτικής συγκοινωνία ένα μόνο λεωφορείο η γνωστή «Αλίκη» παλαιό υπηρεσιακό λεωφορείο, προερχόμενο από δωρεά με πορτοκαλί πινακίδες, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε έκτακτες ανάγκες .

Από το στόλο που διαθέτει η δημοτική συγκοινωνία , τα 2 καινούργια λεωφορεία από τη δωρεά Χαλίκου βρίσκονται σε συνεργείο της Κω.

Σύμφωνα με όσα είπε ο αντιδήμαρχος Μικές Ρήγας, το ένα λεωφορείο δωρεά του Γιάννη Χαλίκου, αναμένεται να επιστρέψει την Κάλυμνο μόλις αρθεί το απαγορευτικό απόπλου και να τεθεί σε λειτουργία, ενώ το δεύτερο θα προωθηθεί στην Αθήνα για επισκευή.

Τα 2 αστικού τύπου βρίσκονται ακινητοποιημένα  λόγω βλαβών εδώ και αρκετό καιρό, ενώ το τρίτο αναμένεται να έλθει από Αθήνα μετά την επισκευή του.

Δυστυχώς τα προβλήματα της δημοτικής Συγκοινωνίας μέχρι τώρα δεν έχουν επιλυθεί ,δεν έχουν αγορασθεί νέα λεωφορεία για συμπλήρωση και αντικατάσταση των ακινητοποιημένων λεωφορείων με αποτέλεσμα την συχνή ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

 Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

15-2-2019 Προβλήματα στη δημοτική συγκοινωνία Καλύμνου λόγων βλαβών στα λεωφορεία