Απεβίωσε στα 54 του χρόνια ο Μανώλης Σηφάκης που είχε διατελέσει αστυνομικός διευθυντής Κω

2604

Απεβίωσε σήμερα το πρωί, μετά από σύντομη αλλά σκληρή μάχη που έδωσε με σοβαρό πρόβλημα υγείας, ένας εξαίρετος άνθρωπος και οικογενειάρχης κι ένας άριστος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας που υπηρέτησε στην περιοχή μας.

Πρόκειται για τον Μανώλη Σηφάκη, ταξίαρχο ε.α. ο οποίος απεβίωσε σήμερα το πρωί σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου είχε μεταφερθεί.

Ο Μανώλης Σηφάκης, κατάγεται από την Κρήτη και ήταν παντρεμένος στη Ρόδο με τη δημοσιογράφο Μαρία Κυπριώτη.
Επρόκειτο για άριστο οικογενειάρχη και εξαίρετο αστυνομικό. 

Ο Μανώλης Σηφάκης κατάγονταν από το χωριό Ψυχρό του Οροπεδίου Κρήτης και υπηρέτησε επί σειρά ετών σε νευραλγικές και σημαντικές υπηρεσίες της αστυνομίας της περιοχής μας (διοικητής Τροχαίας Ρόδου, διοικητής ΑΤ Ρόδου, διοικτής ΑΤ Αεροδρομίου) καθώς επίσης και διοικητής – αστυνομικός διευθυντής της Β Αστ. Διεύθυνσης Κω.

Άκρως συγκινητικό κι ανθρώπινο το μήνυμα που ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα το πρωί η σύζυγός του Μαρία:

“Καλο ταξιδι Μανώλη μου,ακομα και απο εκεί ψηλά εγώ και η πολυαγαπημένη σου Σεμίνα,ξέρουμε ότι,μόνο για εμάς θα νοιάζεσαι,όπως έκανες και μέχρι σήμερα.Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε…δύσκολη η μάχη…αλλά το παλέψαμε….καλέ μου άνθρωπε δεν άξιζες τέτοια τύχη..Με αξιοπρέπεια και ψηλά το κεφάλι όπως έπραξες μέχρι σήμερα αντιμετώπισες και αυτή την μάχη που ήξερες ότι ήταν άνιση…Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας…αγαπημένε μου...

Η κηδεία του θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 5 Μαρτίου, στις 4 το απόγευμα,  από τον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά στη Σορωνή.

(Πηγή: ΡΟΔΙΑΚΗ)