Γιώργος Τρικοίλης : Δεν θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Αν δείτε το Γιάννη Χαλίκο υποψήφιο σε ένα ψηφοδέλτιο ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ τότε θα είμαι κι εγώ. (video)

2770

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε σήμερα Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 στο kalymnos-news.gr ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Γιώργος Τρικοίλης.

 Μία συνέντευξη που βγάζει αρκετές ειδήσεις που σίγουρα θα συζητηθούν.

Ο Γιώργος Τρικοίλης ξεκίνησε τη συνέντευξη απαντώντας στο σχετικό ερώτημα της Μπέττυς Μαϊλλη αν θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου 2019 με την παράταξη του Γιάννη Γαλουζή στην οποία και ανήκει.

Ο Γ.Τρικοίλης είπε: Δεν θα είμαι υποψήφιος με την Παράταξη Γαλουζή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τη στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου. Τον κ. Γαλουζή τον πιστεύω ,όπως πιστεύω ότι ο Καλυμνιακός λαός θα πρέπει να του δώσει ακόμη μία ευκαιρία, έχει γίνει πολύ δουλειά και έχει ακόμη πολλά να δώσει.

Στη συνέχεια ο Γ.Τρικοίλης εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση του να μην είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, λέγοντας ότι τα τελευταία 3 χρόνια έχει πλήρη απασχόληση στο Γραφείο του Γιάννη Χαλίκου και δεν θέλει αυτά τα δύο πράγματα να τα μπερδεύει.

 Βέβαια εκείνο που προκαλεί εντύπωση και σίγουρα μία σημαντική είδηση είναι η αναφορά που έκανε στο Γιάννη Χαλίκο.

Όπως είπε είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα είναι ο ίδιος  υποψήφιος, αφήνωντας όμως ένα παραθυράκι αν υπάρξει κάποια έκπληξη ,κάποια ένωση. Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις προς αυτή την κατεύθυνση που δεν έχουν ευοδώσει .

Έχει προσπαθήσει πολύ ο Γιάννης Χαλίκος να υπάρξει μια ένωση.

Οι έξι παρατάξεις είναι πάρα πολλές και θα υπάρξουν προβλήματα , ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ δεν είναι εύκολο πράγμα και θα χρειαστούν τουλάχιστον 3 παρατάξεις να συνεργαστούν για την επόμενη ημέρα.

Αν υπάρξει περίπτωση να συνεργαστούν 3 παρατάξεις υπάρχει κάποιο παραθυράκι . Με τα έξι σχήματα όπως υπάρχουν δεν θα είμαι υποψήφιος.

 Στη συνέχεια ο Γιώργος Τρικοίλης εστίασε στη Ψέριμο και έδωσε απαντήσεις σε κριτική που έγινε από το Δ.Διακομιχάλη ενώ αναφέρθηκε και σε όσα έκανε η σημερινή Αρχή για δρομολόγια και αφαλάτωση.

Κλείνοντας επανήλθε στο θέμα της υποψηφιότητας λέγοντας :

Εάν δείτε τον κύριο Χαλίκο σε ψηφοδέλτιο θα δείτε και εμένα. Όμως ένα ενιαίο και Ενοποιημένο ψηφοδέλτιο . Ο Γιάννης Χαλίκος θα ήθελε να δει το νησί του Ενωμένο. Με έξι Παρατάξεις δεν μπορεί να είναι. Σε ένα ενωμένο ψηφοδέλτιο θα ήταν υποψήφιος. 

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Τρικοίλης στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το  kalymnos-news.gr

22-3-2019 Γ.Τρικοίλης : «Δεν θα είμαι υποψήφιος με την παράταξη Γαλουζή»