Γνωστά πολιτικά πρόσωπα στην ομιλία του τ. Δημάρχου Δημήτρη Διακομιχάλη στην Αθήνα.

1924

 Με επιτυχία και με την παρουσία γνωστών πολιτικών προσώπων  πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 στις 7.00 το βράδυ, η πολιτική εκδήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Καλυμνίων Δημήτρη Διακομιχάλη στην Αθήνα.

 Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ΙΩΝΙΑ στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου στη Βούλα.

Να θυμίσουμε ότι ο Δήμος Βούλας είχε αδελφοποιηθεί με το Δήμο Καλυμνίων  το 2001.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Κρεμαστινός, ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, ο βουλευτής Δημήτρης Γάκης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Παπανδρέου, ο Δήμαρχος του Δήμου Βάρης, Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης  Καλυμνίων Αττικής Δημήτρης Καλικάτζαρος, η Καλυμνιά πολιτευτής Κατερίνα Βουρεξάκη,η πρώην έπαρχος Καλύμνου Χρυσούλα Σιφουνιού,ο πρώην Διοικητής της ΥΠΑ ,ο πολιτευτής του ΛΑΟΣ Μικές Στεφανίδης και αρκετοί Καλύμνιοι και Καλυμνιές της Αθήνας.

Το Δημήτρη Διακομιχάλη προσφώνησαν ο Δήμαρχος του Δήμου Βάρης, Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος , ο αδελφικός φίλος του Δ.Διακομιχάλη και πρόεδρος του ΔΣ  Βάρης, Βούλας Βουλιαγμένης Νικόλαος Ψαλίδας, ο Πρόεδρος της Ένωσης  Καλυμνίων Αττικής Δημήτρης Καλικάτζαρος.

Ο Δημήτρης Διακομιχάλης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην προοπτική του νησιού αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα  του, προκειμένου να δημιουργηθεί ουσιαστική ανάπτυξη όπως έγινε με τη αναρρίχηση. Μία δράση που όπως τόνισε έδωσε την άλλη διάσταση στην τουριστική ανάπτυξη της Καλύμνου και που πρωτοξεκίνησε επί Δημαρχίας του προς το τέλος του 2000.