Στην κάμερα του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 ο τέως Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης για το θέμα των δρομολογίων του πλοίου blue star 2 κατά την θερινή περίοδο.

 Όπως είπε το να παραμείνουν τα 2 δρομολόγια  μέχρι 9 Ιουνίου 2019 δεν αποτελεί λύση ούτε προγραμματισμό για όλη την θερινή περίοδο.

Μάλιστα έθεσε το ερώτημα πως κάποιος που θα θέλει να έλθει στην Κάλυμνο μετά τα μέσα Ιουνίου, θα κάνει τον προγραμματισμό ,όταν δεν γνωρίζει πόσα θα είναι τελικά τα δρομολόγια.Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε είναι αδιανόητο για τους Λειψούς, την Πάτνο,την Αστυπάλαια να υπάρχει προγραμματισμνός για όλη την θερινή περίοδο και να μην ισχύει αυτό και για την Κάλυμνο.

Επανέλαβε ότι το θέμα είναι πολιτικό και έτσι θα πρέπει να το διαχειριστεί η Δημοτική Αρχή, ενώ άφησε αιχμές για  έλλειψη σοβαρότητας στην αντιμετώπιση του θέματος των μειωμένων δρομολογίων κατά την θερινή περίοδο

Δείτε τα όσα είπε ο Δ.Διακομιχάλης στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

6-3-2019 Δ.Διακομιχάλης : Έλλειψη σοβαρότητας στο θέμα των μειωμένων δρομολογίωνΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός