Με αφορμή την επιστολή διαμαρτυρίας του Δημάρχου Ιωάννη Γαλουζή προς την Ακτοπλοϊκή εταιρεία BLUE STAR για την μείωση  από δύο σε ένα των προσεγγίσεων των πλοίων  BLUE STAR 2 στην Κάλυμνο από 15 Μαρτίου 2019 και καθ’ όλη την θερινή περίοδο, ο τέως Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης μίλησε στο φακό του kalymnos-news.gr.

 Ο Δ.Διακομιχάλης χαρακτήρισε την ενέργεια του Δημάρχου να απευθύνει την επιστολή προς την Ακτοπλοϊκή εταιρεία BLUE STAR ως απαράδεκτη. Όπως είπε την επιστολή έπρεπε να την απευθύνει στον επίτιμο δημότη τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ,στον Υπουργό Ναυτιλίας Φώτη Κουβέλη και στο Δωδεκανήσιο αναπληρωτή Ναυτιλίας Νεκτάριο Σαντορινιό καθόσον το θέμα είναι πολιτικό.

 Να σημείωσουμε ότι η επιστολή του Δημάρχου απευθύνεται στην Ακτοπλοϊκή εταιρεία BLUE STAR και απλά κοινοποιείται στον Πρωθυπουργό ,υπουργό και αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας.

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του Δ.Διακομιχάλη: με τα καμώματα της BLUE STAR (να μειώνει τα δρομολόγια την θερινή περίοδο) επιβεβαιώνομε ότι δεν είναι θέμα λιμανιού ,δεν είναι θέμα βάθους ,είναι θέμα οικονομικών συμφερόντων της συγκεκριμένης Εταιρείας

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Δ.Διακομιχάλης στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

Kalymnos News2-3-2019 Δηλώσεις Δ.Διακομιχάλη για την ελλιπή ακτοπλοϊκή συγκοινωνίαΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός