Ο Καλύμνιος δικηγόρος Μικές Ν.Κουντούρης τιμήθηκε από το ΔΣΑ για τη συμπλήρωση 50 χρόνων ευδόκιμης άσκησης δικηγορίας.

2180

Εκδήλωση αφιερωμένη στα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών που έχουν συμπληρώσει πενήντα χρόνια ευδόκιμης άσκησης δικηγορίας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη (26.3.2019) στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΔΣΑ «Μιχάλης Επαμ. Ζαφειρόπουλος».

Παρουσία μελών του ΔΣ του ΔΣΑ και του Προέδρου, Δημήτρη Βερβεσού βραβεύτηκαν όλοι οι παριστάμενοι δικηγόροι-μέλη του Συλλόγου στους οποίους ήταν αφιερωμένη η εν λόγω εκδήλωση.

 Μεταξύ των τιμηθέντων και ο γνωστός Καλύμνιος δικηγόρος Νομικός-Μικές Κουντούρης του Νικολάου που όχι μόνο συμπλήρωσε 50 χρόνια άσκησης δικηγορίας, αλλά συνεχίζει ακόμη και δεν εγκαταλείπει την μάχιμη δικηγορία.

 Ο Μικές Κουντούρης είναι εκ των ιδρυτών του μεγάλου δικηγορικού γραφείου με έδρα τον Πειραιά «Μικές Ν. Κουντούρης & Συνεργάτες – Δικηγορική Εταιρία». Ο Μικές Κουντούρης στα 50 χρόνια μάχιμης δικηγορίας έχει αναλάβει σημαντικότατες υποθέσεις, με εξειδίκευση σε ναυτεργατικά θέματα και υποθέσεις ναυτικών ατυχημάτων και όχι μόνο.

Να θυμίσουμε ότι υπήρξε δικηγόρος των συγγενών των θυμάτων των ναυαγίων του «Δύστος» και του Εξπρές Σαμίνα,

Επίσης αρκετές είναι οι υποθέσεις Καλυμνίων ναυτικών και αλιέων που έχει αναλάβει και χειριστεί με μεγάλη επιτυχία αυτά τα 50 χρόνια.