Ο Καλύμνιος Παντελής Βούρος βρέθηκε σε δοκιμασία αποχώρησης λόγω «κλίκας» αλλά τα κατάφερε και συνεχίζει στο MasterChef 2019. (video)

1898

Σε δοκιμασία αποχώρησης βρέθηκε στο επεισόδιο χθες Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019  ο Καλύμνιος Παντελής Βούρος που συμμετέχει στο διαγωνισμό του MasterChef 2019.

Ο Παντελής βρέθηκε στη δοκιμασία ,αφού μαζί με την συμπαίκτρια του Άλκηστις ήταν τα «θύματα» και οι στόχοι της «κλίκας» που δημιούργησαν ο Τάσος, ο Χαράλαμπος,ο Πάνος που συμμετείχαν στην ψηφοφορία,αλλά και ο Σταμάτης και η Σπυριδούλα που ήταν στον εξώστη. 

Η Άλκηστις είχε από την αρχή καταλάβει πως θα είναι σίγουρα υποψήφια προς αποχώρηση εξαιτίας της έλλειψης αλατιού της σαλάτας της, αλλά και λόγω της φιλίας ανάμεσα σε Τάσο – Πάνο και Χαράλαμπο και δεν «μάσησε» τα λόγια της την ώρα της διαδικασίας. Αποκάλυψε την κλίκα και πήρε το μέρος του Παντελή

Όλα όσα είπε αποδείχθηκαν  στην ψηφοφορία που ακολούθησε για το ποιοί θα βγουν για τη δοκιμασία  της ψηφοφορίας.

Η παρέα ψήφισε Άλκηστις και Παντελή και στο τέλος ο Τάσος που είχε τον τελευταίο λόγο επέλεξε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Παντελή, ο οποίος ισοψηφούσε με τον Χαράλαμπο.

Οι επιλογές αυτές του πολύ Τάσου αποδείχθηκαν μοιραίες γι αυτόν ,έσκαψε τον τάφο για τους άλλους δύο και έπεσε ο ίδιος μέσα,  αφού στη δοκιμασία που ακολούθησε ήλθε τρίτος και καταϊδρωμένος παραδίδοντας την ποδιά και βγαίνοντας εκτός διαγωνισμού.

 Oι τρεις διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του σεφ Χάρη Αντωνόπουλου, το οποίο ήταν αρκετά απαιτητικό και δύσκολο, και ήθελε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τα χέρια τους πήραν κυριολεκτικά φωτιά.

Mετά την ολοκλήρωση της μαγειρικής, στάθηκαν μπροστά στους κριτές, έλαβαν τη βαθμολογία τους κι εκεί έγινε η απόλυτη ανατροπή, αφού αποχώρησε ο Τάσος, κάτι που κανείς από την «κλίκα»  δεν περίμενε.

Ο Τάσος δεν κατάφερε να μαγειρέψει τα γλυκάδια που αποτελούσαν το κύριο μέρος του πιάτου . Τα παρουσίασε σχεδόν ωμά συγκεντρώνοντας μόλις 18 βαθμούς στα 40. Η Άλκηστις με 26 βαθμούς και ο Παντελής με με 25 βαθμούς τον κέρδισαν και παρέμειναν στο σπίτι.

 Δείτε δύο video από τα όσα είπαν οι κριτές

Αυτός είναι ο παίκτης που παρέμεινε στο σπίτι του MasterChef!
MasterChef 2019 | Η αποχώρηση του Τάσου!