Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης... ξαναχτυπούν, αυτή τη φορά για να σατιρίσουν το Master Chef.

Θα θυμάστε βέβαια την προηγούμενη εβδομάδα τον καβγά του Κύπριου παίκτη του Master Chef, του Χαράλαμπου που με προκλητικό και απαράδεκτο τρόπο επιτέθηκε στον Παντελή Βούρο οι οποίοι έγιναν για λίγο ομάδα σε μία δοκιμασία.

Κατά τη δοκιμασία παρακολουθήσαμε τον Χαράλαμπο, εκνευρισμένο με τον συμπαίκτη του να κρατάει ένα κατσαρολάκι και να του λέει: “Εν κουλί αυτό;”.

Επρόκειτο για μία παρασκευή που θα έμπαινε στο εσωτερικό των σου που είχε ετοιμάσει ο Παντελής για το οποίο ήταν κάθετα αντίθετος ο Χαράλαμπος. Φυσικά, ο συγκεκριμένος καβγάς έγινε… viral και ο Πέτρος Φιλιππίδης ανέλαβε να το σατιρίσει με παρτενέρ τον Παύλο Χαϊκάλη.

Το βίντεο που ανέβασε ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θα σας κάνει να… λιώσετε από τα γέλια με τον Πέτρο Φιλιππίδη να κρατάει μία κούπα καφέ, να τον ανακατεύει με ένα κουταλάκι και να του επαναλαμβάνει: “Εν κουλί αυτό;’.

Σημασία βέβαια έχει ότι ο Χαράλαμπος με την προκλητική και απαράδεκτη παρουσία του αυτή έγραψε αρνητικά ,ενώ αντίθετα ο Παντελής κατάφερε με την υπομονή, την ψυχραιμία και τις γνώσεις του να αποσπάσει όχι μόνο θετικές κριτικές, αλλά να γίνει και αγαπητός σε όλο το κοινό του Master Chef

Δείτε το βίντεο παρακάτω

Φιλιππίδης και Χαϊκάλης σατιρίζουν το Master Chef