Στις έκτακτες Κρίσεις Ταξιάρχων Όπλων που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Δευτέρα 4  Μαρτίου 2019 από το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο προήχθησαν στο βαθμό του Υποστρατήγου 26 Ταξίαρχοι.

 Μεταξύ των προακτέων σε Υποστρατήγους:

-Ο Ταξίαρχος Δημήτριος Χούπης,Υποδιοικητής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και Διοικητής στην 80 ΑΔΤΕ την περίοδο 2017-2018.

-Ο Ταξίαρχος Λάμπρος Ναζίφης, νυν διοικητής της 80 ΑΔΤΕ.

Να θυμίσουμε ότι ο  Δημήτριος Χούπης παρέδωσε την «σκυτάλη» της 80 ΑΔΤΕ στον Ταξίαρχο Λάμπρο Ναζίφη ,πριν ένα χρόνο περίπου στις 27 Μαρτίου 2018

Ο Υποστράτηγος Δημήτρης Χούπης προέρχεται από το όπλο των Διαβιβάσεων και ο Λάμπρος Ναζίφης από το όπλο του Πυροβολικού.

Επίσης ο Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Ευγένιος που υπηρέτησε Διοικητής τόσο στο 5/42 ΣΕ όσο και στην 80 ΑΔΤΕ παρέμεινε  Διατηρητέος στον αυτό βαθμό Ταξιάρχου.

Ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του ο μέχρι σήμερα Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ (Σάμος) Ταξίαρχος Γεώργιος Κουρής, ένας άριστος αξιωματικός με ιδιαίτερες σχέσεις με την Κω, αφού είναι παντρεμένος με την Κώα Δέσποινα Φουρνάρη .

 Τέλος  αποστρατεύτηκε και ο Καλυμνιακής καταγωγής Ταξίαρχος Νικόλαος Φανιός. Ο Νικόλαος Φανιός προερχόμενος από το όπλο των Διαβιβάσεων υπηρέτησε σε επιτελικές θέσεις κλειδιά ,ενώ διετέλεσε και Διευθυντής του Γραφείου τύπου του τέως αρχηγού ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός