Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, παραμονή  Καθαράς Δευτέρας και όλα τα Ιχθυοπωλεία της Καλύμνου είναι έτοιμα να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών σε θαλασσινά για την αυριανή ημέρα αλλά και για όλη τη σαρακοστή

Ο  φακός του kalymnos-news.gr σε μια περιήγηση σήμερα Κυριακή σε 3 ιχθυοπωλεία της Καλύμνου κατέγραψε τους γεμάτους από θαλασσινά πάγκους.

Στους πάγκους υπάρχει αφθονία και ποικιλία προϊόντων για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια. Η αυριανή ημέρα αλλά και η σαρακοστή απαιτεί στο τραπέζι μας τη μυρωδιά και τη γεύση των θαλασσινών.

Στα ιχθυοπωλεία της Καλύμνου υπάρχουν τα πάντα. Ότι βγάζει η θάλασσα. Χταπόδια, καλαμάρια, σουπιές ,γαρίδες ,αστακούς ,αχινούς ,φούσκε και σπινιάλο ποικιλία από οστρακοειδή, πορφύρες, κοχύλια, κυδώνια, αχινιούς, στρείδια ,γυαλιστερές, μύδια

Τα φρεσκότατα θαλασσινά που βγάζουν τα καλύμνικα καΐκια, σε συνδυασμό και με τα φρεσκοκατεψυγμένα που υπάρχουν πάντα στο εμπόριο. ,δίνουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή του νησιού μας να βρεί τα πάντα.

Από πλευράς τιμών όπως  μας είπαν οι καταστηματάρχες, αλλά και από μία έρευνα που κάναμε, κινούνται σε προσιτές τιμές και σε κάποια είδη καλλίτερες από πέρσι.

 Αναλυτικό ρεπορτάζ  που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς με τα θαλασσινά στην τοπική αγορά για τη σαρακοστή θα αναρτήσουμε στο kalymnos-news.gr αύριο Καθαρά Δευτέρα .

Δείτε φωτορεπορτάζ από τη σημερινή επίσκεψη σε 3 καταστήματα
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός