Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη συμμετοχή σας στον 1ο Αγώνα Δρόμου Καλύμνου «Γιάννης Παπανικόλας»

851

 

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΛΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ»

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  1. ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ (εκτός αθλητών-αθλητριών συλλόγων Στίβου)
  2. -ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ-Έτη Γέννησης 2008,2009,2010)-600μ
  3. ΚΑΤΩ ΤΩΝ 14 ΕΤΩΝ-Έτη Γέννησης 2006,2007-1000μ
  4. ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ-Έτη Γέννησης 2004,2005-2000μ
  5. ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ-Έτη Γέννησης 2002,2003-3000μ
    1. ΜΕΣΩ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ή ΣΧΟΛΕΙΟΥ
      1. Ο Σύλλογος ή το Σχολείο , στέλλει υπογεγραμμένη και σφραγισμένη Συλλογική Δήλωση Συμμετοχής στο e-mail: enosikazoniskalymnos2000@gmail.com με τα ονοματεπώνυμα των παιδιών και το έτος γέννησης κάθε παιδιού.
      1. Ο σύλλογος ή το Σχολείο , φροντίζει να έχει συγκεντρωμένα σε αντίγραφα ή πρωτότυπα τα Δελτία Υγείας όλων των παιδιών , τα οποία τα παίρνει από το σχολείο που φοιτά το κάθε παιδί ή την Κάρτα Υγείας Αθλητή ή το Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας του παιδιού που έχει ο αθλητικός σύλλογος του παιδιού αν αυτό ανήκει σε Αθλητικό Σύλλογο. Αν δυσκολεύεται να τα συγκεντρώσει τότε απλά εξηγεί στο κάθε παιδί ότι πρέπει να φέρει το καθένα το δικό του αντίστοιχο έγγραφο από τα παραπάνω την ημέρα του Αγώνα.
      1. Κάθε παιδί με την συνοδεία ενός εκπροσώπου του Συλλόγου ή του Σχολείου που υπέβαλε την δήλωση προσέρχεται 9-10πμ το Σάββατο 16/03/20189 στην Γραμματεία του Αγώνα , στην Κεντρική Παραλιακή Πλατεία , μπροστά από την καφετέρια MAD και παραδίδει το αντίγραφο ή πρωτότυπο του Δελτίου Υγείας του ή της Κάρτας Υγείας του ή του Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας του  , οριστικοποιώντας έτσι την εγγραφή του με την υπογραφή του εκπροσώπου του Συλλόγου ή του Σχολείου.
    1. ΑΤΟΜΙΚΑ
      1. Κάθε παιδί με την συνοδεία ενός γονέα του προσέρχεται 9-10πμ το Σάββατο 16/03/20189 στην Γραμματεία του Αγώνα , στην Κεντρική Παραλιακή Πλατεία , μπροστά από την καφετέρια MAD και παραδίδει αντίγραφο ή πρωτότυπο του Δελτίου Υγείας του(από το σχολείο του) ή της Κάρτας Υγείας του ή του Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας του (από τον αθλητικό σύλλογο στον οποίο πιθανόν ανήκει) , οριστικοποιώντας έτσι την εγγραφή του με την υπογραφή ενός γονέα του.
      1. Αν κάποιο παιδί δεν έχει κανένα από τα παραπάνω έγγραφα  τότε μπορεί με έναν γονέα του να πάει εγκαίρως στο ΔΙΑΓΩΝΩΣΙΚΟ-ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ , που θα φροντίσει ώστε να εξεταστεί ΔΩΡΕΑ από καρδιολόγο που θα του χορηγήσει σχετική βεβαίωση , την οποία πρέπει να προσκομίσει στην Γραμματεία του Αγώνα αντί των άλλων εγγράφων.
  6. ΓΙΑ ΕΝΙΛΗΚΕΣ-Άνω των 18 ετών . Έτη Γέννησης 2001 και παλιότερα-4000μ  (εκτός αθλητών-αθλητριών συλλόγων Στίβου)
    1. Κάθε συμμετέχων προσέρχεται 9-11πμ το Σάββατο 16/03/20189 στην Γραμματεία του Αγώνα , στην Κεντρική Παραλιακή Πλατεία , μπροστά από την καφετέρια MAD και παραδίδει το αντίγραφο ή πρωτότυπο του Δελτίου Υγείας του ή της Κάρτας Υγείας του ή του Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας του  ή την Υπεύθυνη Δήλωση Ενηλίκου , οριστικοποιώντας έτσι την εγγραφή του με την υπογραφή του εκπροσώπου του Συλλόγου ή του Σχολείου. Σε περίπτωση που δεν έχει ένας ενήλικας κάποιο από τα παραπάνω έγγραφα τότε συμπληρώνει και υπογράφει επιτόπου , πριν το αγώνα , την Υπεύθυνη Δήλωση που αναφέραμε.

Οι διαδρομές

Τα 4000 μ: Εκκίνηση μπροστά από καφετέρια MAD στην Κεντρική Παραλιακή Πλατεία με κατεύθυνση προς Λιμεναρχείο. Στροφή 180ο στο περίπτερο έμπροσθεν του Λιμεναρχείου, επιστροφή στην Κεντρική Παραλιακή Πλατεία και συνέχιση σε όλο το μήκος της προς Ιχθυόσκαλα, στροφή 180ο στην Ιχθυόσκαλα και επιστροφή έως το Δημαρχείο, στροφή δεξιά 90ο προς τον κεντρικό εμπορικό δρόμο στο οποίο συνεχίζει σε όλο το μήκος του έως και το Επιμελητήριο, στροφή αριστερά 90ο και συνέχεια έως διασταύρωση με κύριο δρόμο καθόδου προς τον Σταθμό ΤΑΧΙ, στροφή 90ο δεξιά προς την άνοδο προς ζαχαροπλαστείο Βούρου και συνέχεια σε αυτόν τον δρόμο έως και το ζαχαροπλαστείο Βούρου, στροφή 180ο αριστερά και συνέχεια σε όλο το μήκος του κύριου δρόμου καθόδου προς τον Σταθμό ΤΑΧΙ και συνέχιση του δρόμου αυτού έως την διασταύρωση του με την Κεντρική Παραλιακή Πλατεία στην Εθνική Τράπεζα, στροφή 90ο δεξιά και συνέχιση στην Κεντρική Παραλιακή Πλατεία έως τον τερματισμό που ταυτίζεται με την εκκίνηση έμπροσθεν της καφετέριας MAD.

Τα 3000 μ: Εκκίνηση μπροστά από καφετέρια MAD στην Κεντρική Παραλιακή Πλατεία με κατεύθυνση προς Λιμεναρχείο. Στροφή 180ο στο περίπτερο έμπροσθεν του Λιμεναρχείου, επιστροφή στην Κεντρική Παραλιακή Πλατεία και συνέχιση σε όλο το μήκος της προς Ιχθυόσκαλα, στροφή 180ο στην Ιχθυόσκαλα και επιστροφή έως το Δημαρχείο, στροφή δεξιά 90ο προς τον κεντρικό εμπορικό δρόμο στο οποίο συνεχίζει σε όλο το μήκος του έως και το Επιμελητήριο, στροφή αριστερά 90ο και συνέχεια έως διασταύρωση με κύριο δρόμο καθόδου προς τον Σταθμό ΤΑΧΙ, στροφή 90ο αριστερά και συνέχεια σε όλο το μήκος του κύριου δρόμου καθόδου προς τον Σταθμό ΤΑΧΙ και συνέχιση του δρόμου αυτού έως την διασταύρωση του με την Κεντρική Παραλιακή Πλατεία στην Εθνική Τράπεζα, στροφή 90ο δεξιά και συνέχιση στην Κεντρική Παραλιακή Πλατεία έως τον τερματισμό που ταυτίζεται με την εκκίνηση έμπροσθεν της καφετέριας MAD.

Τα 2000 μ: Εκκίνηση μπροστά από καφετέρια MAD στην Κεντρική Παραλιακή Πλατεία με κατεύθυνση προς Λιμεναρχείο. Στροφή 180ο στο περίπτερο έμπροσθεν του  Λιμεναρχείου, επιστροφή στην Κεντρική Παραλιακή Πλατεία και συνέχιση σε όλο το μήκος της προς Ιχθυόσκαλα, στροφή 180ο στην Ιχθυόσκαλα και συνέχιση και επιστροφή στην Κεντρική Παραλιακή Πλατεία έως τον τερματισμό που ταυτίζεται με την εκκίνηση έμπροσθεν της καφετέριας MAD.

Τα 1000 μ: Εκκίνηση μπροστά από καφετέρια MAD στην Κεντρική Παραλιακή Πλατεία με κατεύθυνση προς Λιμεναρχείο, συνέχιση διά του κεντρικού παραλιακού δρόμου διά του Κεντρικού Λιμένος Καλύμνου έως και την 1η επαφή του δρόμου αυτού με την παραλία Κασόνια, στροφή 180ο εκεί και επιστροφή στην Κεντρική Παραλιακή Πλατεία έως τον τερματισμό που ταυτίζεται με την εκκίνηση έμπροσθεν της καφετέριας MAD.

-Τα 600 μ: Εκκίνηση μπροστά από καφετέρια MAD στην Κεντρική Παραλιακή Πλατεία με κατεύθυνση προς Λιμεναρχείο, συνέχιση διά του κεντρικού παραλιακού δρόμου διά του Κεντρικού Λιμένος Καλύμνου έως και την βαρέλα τροχαίας, στροφή 180ο εκεί και επιστροφή στην Κεντρική Παραλιακή Πλατεία έως τον τερματισμό που ταυτίζεται με την εκκίνηση έμπροσθεν της καφετέριας MAD.