Από το Γραφείο τύπου της Παράταξης «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» του Δημήτρη Διακομιχάλη, εκδόθηκε το παρακάτω αιχμηρό δελτίο τύπου, που αποτελεί απάντηση στα όσα ειπώθηκαν για την μελέτη της ΑΕΝ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναφορικά με τα όσα είπε για την ΑΕΝ Καλύμνου ο εκπρόσωπος τύπου της παράταξης του κ. Γαλουζή κ. Γ. Τρικοίλης οφείλουμε να του επισημάνουμε τα εξής:

1) Χαιρόμαστε που βρήκανε τη μελέτη, που υποτίθεται δεν υπήρχε,δεν την ήξεραν, δεν την ακολούθησαν κ.λ.π.

2) Το κτίριο το οποίο προτείναμε (και που το αναφέρουμε στη μελέτη που καταθέσαμε στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας τον Ιούλιο του 2012) θα το ενοικιάζαμε αντί 90.000 ευρώ το χρόνο, δηλαδή 7.500€. Ένα κτίριο 850m 2 και με υπόγειο 600m 2 .

Εάν είχε εγκριθεί η ίδρυση και η λειτουργία της ΑΕΝ τότε θα αγοράζαμε το κτίριο έναντι 350.000 ευρώ, που ήταν η τιμή που μας το προσέφεραν. Αυτά επομένως που υποστήριξε είναι ασύστολα ψεύδη.

3) Έτσι δεν θα χρειαζόταν να ξεσπιτώσουμε ένα δημοτικό σχολείο,όπως έκανε η Δημοτική Αρχή.

4) Τέλος λυπούμαστε πολύ για το επίπεδο που τείνει να διαμορφώσειη Δημοτική Αρχή. Ο βόρβορος, η λάσπη, η χυδαιότητα δεν είναι χαρακτηριστικά μας. Τα χαρίζουμε στη Δημοτική Αρχή. Όσο για την τιμιότητα…. να μην μιλήσουμε καλύτερα….
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός