Δ.Διακομιχάλης: Όχι τόσος πανικός κύριε Γαλουζή!!

1265

Από το Γραφείο τύπου της Παράταξης ¨ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ” εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου, που αποτελεί απάντηση σε αντίστοιχο που εκδόθηκε από την παράταξη του Δημάρχου Ι.Γαλουζή

ΟΧΙ ΤΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΕ ΓΑΛΟΥΖΗ!!
Κύριε Γαλουζή, το δελτίο τύπου το οποίο εκδώσατε με ημερομηνία 3/4/2019, φανερώνει τον πανικό σας, αναφορικά με τα όσα είπε στα τηλεοπτικά μέσα ο κύριος Κουρουμπλής στο πρόσφατο ταξίδι του στο νησί μας για το ζήτημα της ΑΕΝ που ιδρύθηκε στη Κάλυμνο.
Κύριε Γαλουζή σας θυμίζουμε ότι ο κύριος Κουρουμπλής είπε την αλήθεια αυτή που δεν αρέσει σε σας.
Είπε ότι το 2014 ο πρώτος που του έβαλε το θέμα της ΑΕΝ ήταν ο τότε Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης.
Κύριε Γαλουζή η αλήθεια είναι δυστυχώς αμείλικτη και σας διαψεύδει όσο και αν προσπαθείτε να οικειοποιηθείτε αυτό το θέμα. Εσείς επειδή έχετε πάρει το χρίσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύετε ότι με δήθεν δηλώσεις των κυρίων Κουρουμπλή-Σαντορινιού μπορείτε να αλλάξετε την πραγματικότητα. Όσες δηλώσεις και αν γίνουν από Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ στη πορεία προς τις εκλογές για να σας στηρίξουν δεν πείθουν τον Καλυμνιακό Λαό ο οποίος γνωρίζει την αλήθεια, ότι δηλαδή ο Δημήτρης Διακομιχάλης είναι ο εμπνευστής και ο άνθρωπος που κατέθεσε πλήρη μελέτη στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας τον Ιούλιο του 2012για να υλοποιηθεί η ΑΕΝ στο νησί μας. Σε κάθε περίπτωση επειδή είστε φιλοκυβερνητικός Δήμαρχος φροντίστε να συμπεριληφθεί η ΑΕΝ στα μηχανογραφικά έντυπα του Υπουργείου Παιδείας για τις προσεχείς Πανελλαδικές εξετάσεις, ώστε η ΑΕΝ να είναι σχολή προτίμησης και όχι να έχει μαθητές μόνον από τις λίστες των επιλαχόντων.
Επιτέλους κύριε Γαλουζή να συνειδητοποιήσετε ότι η ΑΕΝ έχει ονοματεπώνυμο: Δημήτρης Διακομιχάλης