Η εκδήλωση παρουσίασης στην Κάλυμνο της “Αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου” από την καθηγήτρια ΕΜΠ Αντωνία Μοροπούλου.

931

Την Μεγάλη Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πόθιας Καλύμνου πραγματοποιήθηκε η  εκδήλωση παρουσίασης της « Αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου»

Εισηγήτρια ήταν η  Αντωνία Μοροπούλου, καθηγήτρια ΕΜΠ, Επικεφαλής της Διεπιστημονικής Ομάδας του έργου, Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Μία εξαιρετική και εντυπωσιακή παρουσίαση που συνοδευόταν με προβολές σε 3 οθόνες στα τρία κλίτη του Ιερού Ναού από αντίστοιχους προτζέκτορες.

 Μάι εκδήλωση που έγινε με πρωτοβουλία του ΤΕΕ- Τμήματος Δωδεκανήσου και της Μόνιμης Επιτροπής Καλύμνου του ΤΕΕ ,ενώ συνδιοργανωτές ήταν η  Ιερά Μητρόπολις Λέρου-Καλύμνου-Αστυπαλαίας, ο Δήμος Καλυμνίων και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος

 Παρά πολύ κόσμος στην εκδήλωση που κατέκλυσε όλους τους χώρους του ΙΝ  του Αγίου Νικολάου.

Παρόντες ο Μητροπολίτης κκ. Παίσιος με ιερείς, οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές της Καλύμνου , μέλη της Μόνιμης Επιτροπής του ΤΕΕ Καλύμνου και αρκετός κόσμος

Επίσης ο πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. Π.Τ. Δωδ/σου Αντώνης Γιαννικουρής, ο πρώην βουλευτής Βασίλης Υψηλάντης και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός.

Αξίζουν συγχαρητηρίων οι διοργανωτές της εκδήλωσης, η Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής  Καλύμνου Ευαγγελία Μπιλλήρη  και φυσικά η καθηγήτρια ΕΜΠ, Αντωνία Μοροπούλου για την άψογη παρουσίαση.

Ο φακός του kalymnos-news.gr  βρέθηκε στην εκδήλωση και κατέγραψε στιγμιότυπα, ενώ συνομίλησε με την Αντωνία Μοροπούλου αλλά και τον πρώην βουλευτή Βασίλη Υψηλάντη.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Mαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς. 

23-4-2019 Παρουσίαση έργου αποκατάστασης Πανάγιου Τάφου-Βασίλης Υψηλάντης-Μανώλης Γλυνός