Η Σαββίνα Τρικοίλη από την Κάλυμνο υποψήφια με την παράταξη του Μανώλη Γλυνού

1781

Η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου», με χαρά ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα της Σαββίνας Τρικοίλη από την Κάλυμνο.
Η Σαββίνα Τρικοίλη, αποδέχθηκε την πρόταση του υποψήφιου περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού και από σήμερα αποτελεί ένα ακόμα ισχυρό μέλος της μεγάλης οικογένειας της «Συμμαχίας».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου την καλωσόρισε δηλώνοντας τα εξής: «Καλωσορίζουμε σήμερα στην “Συμμαχία” μας, ακόμα έναν νέο άνθρωπο που αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας και πήρε την απόφαση να ενώσει τις δυνάμεις της με τις δικές μας ώστε αντί να παρακολουθεί τις εξελίξεις, να τις συνδιαμορφώνει. Στην “Συμμαχία” δίνουμε χώρο στους νέους ανθρώπους γιατί η συμμετοχή τους στην πολιτική ζωή ενός τόπου είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την εξασφάλιση της συνέχειας της διοίκησης και της βιώσιμης ανάπτυξης. Καλωσόρισες Σαββίνα, καλή επιτυχία!».

Στο πολιτικό της μήνυμα η Σαββίνα Τρικοίλη αναφέρει: «Αποδέχθηκα την πρόσκληση του κ. Μανώλη Γλυνού γιατί έχει αγκαλιάσει τους νέους ανθρώπους και γιατί έχει αποδείξει την αγάπη του για τον τόπο του. Αποφάσισα να παλέψω για τον τόπο μου μαζί με τους συνυποψηφίους μου γιατί ως κάτοικος της Καλύμνου, ως μητέρα και ως εργαζόμενη πιστεύω ότι ο τόπος μου, εμείς, τα παιδιά μας, μπορούμε καλύτερα και αξίζουμε περισσότερα».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Σαββίνα Τρικοίλη, είναι απόφοιτη του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών, της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με κατεύθυνση στις Διεθνείς Σχέσεις.
Εχει εργαστεί στο ΚΕΔΔΥ Καλύμνου (Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης Υποστήριξης Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών Δωδεκάνησων), στο Επαρχείο Καλύμνου, ενώ σήμερα απασχολείται στον Δήμο Καλυμνίων με σύμβαση ορισμένου χρόνου, μέσω προγράμματος κοινωφελούς απασχόλησης.
Είναι διαζευγμένη και μητέρα ενός παιδιού 2,5 ετών.
Από το Γραφείο Τύπου