Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Μ.Δευτέρα 22 Απριλίου 2019, ο εκπρόσωπος τύπου της Παράταξης «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» Γιώργος Τρικοίλης επανερχόμενος σε 2 θέματα που είχαν αναφερθεί στη συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Ι.Γαλουζή της περασμένης Πέμπτης.

Συγκεκριμένα για την μελέτη της ΑΕΝ που επικαλείται ο Δ.Διακομιχάλης και το μεγάλο χρέος της Ανωνύμου Εταιρείας του δήμου το 2010, που άφησε η τότε Δημοτική Αρχή.

Αναφορικα για την μελέτη που εκπονήθηκε επί Δημαρχίας Δ.Διακομιχάλη, ο Γιώργος Τρικοίλης τόνισε ότι αυτή δεν χρησμοποιήθηκε για την ίδρυση της ΑΕΝ Καλύμνου και μάλιστα την χαρακτήρισε ως άκαιρη, άκυρη και ακατάλληλη.

Για το μεγάλο χρέος της Ανωνύμου Εταιρείας του δήμου το 2010, που άφησε η τότε Δημοτική Αρχή, μίλησε για κακοδιαχείριση και σπατάλη. Μάλιστα επέρριψε ευθύνες στους 3 υποψηφίους Δημάρχους Ι.Μαστροκούκο,Μ.Μπούκη, Γ.Μαύρο λέγοντας ότι συμμετείχαν και άσκησαν διοίκηση αφού ανήκαν στην ίδια Παράταξη που δημιούργησε το χρέος,ανεξάρτητα αν σήμερα η Παράταξη αυτή έχει τριχοτομηθεί.

  Δείτε τα όσα είπε  στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

22-4-2019 Ο Γιώργος Τρικοίλης Εκπρόσωπος τύπου της Παράταξης του Ι.Γαλουζής