Ο Δ.Διακομιχάλης για τη δικαίωση του σε μηνυτήρια αναφορά που είχε υποβληθεί εναντίον του από πολιτικούς αντιπάλους (video)

1301

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης μίλησε σήμερα Μ.Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 στο φακό του kalymnos-news.gr για απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Δωδεκανήσου που του κοινοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, για μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του, που είχε υποβληθεί από τον Μιχάλη Λέλεκη.

Η μηνυτήρια αναφορά αφορούσε στο θέμα προμήθειας του ραντάρ από το ΔΛΤ Καλύμνου το 2014 και στην επισκευή της υποσκαφή του εξωτερικού μόλου. Επίσης στο θέμα απαλλοτρίωσης της επίμαχης έκτασης του ημιτελούς έργου του ΧΥΤΑ.

Στην υπόθεση ενεπλάκησαν και τα μέλη του ΔΛΤ Καλύμνου που και αυτά απηλλάγησαν

Η μηνυτήρια αναφορά του Μ.Λελέκη στηριζόταν σε αναφορές που έγιναν από το Ν.Κρούσκο σε συνέντευξη που παραχώρησε παραμονές των εκλογών 2014.   

 Ο Δημήτρης Διακομιχάλης άφησε αιχμές  και κατά  πολιτικών αντιπάλων του λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αγαπά ο Θεός τον κλέφτη αγαπά και τον νοικοκύρη». Παραμονές εκλογών του 2014 έγινε τεράστιος  ντόρος με τη συνέντευξη εκείνη και τώρα παραμονές εκλογών του 2019 ήλθε αυτή η 60σέλιδη απαλλακτική απόφαση που αποτελεί μία ηθική δικαίωση. Τώρα ας πούνε μια συγνώμη στον Καλυμνιακό λαό ,ναι το δυσφημίσαμε τον άνθρωπο αυτό, τον σπιλώσαμε.  

22-4-2019 Ο Δ.Διακομιχάλης για την δικαίωση του σε μήνυση που είχε γίνει από πολιτικούς αντιπάλους

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός