Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στις 7.30 το βράδυ, στο Ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου  η προγραμματισμένη πολιτική συγκέντρωση της παράταξης «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» του υποψήφιου δημάρχου Καλυμνίων Ιωάννη Γαλουζή

Μία πολιτική συγκέντρωση με την παρουσία πολύ κόσμου ενόψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 για την Παράταξη του Δημάρχου Ιωάννη Γαλουζής που θα διεκδικήσει ξανά τη Δημαρχία.

 Στην πολιτική εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γ.Γ Νησιωτικής  Πολιτικής του ΥΝΑΝΠ Γιώργος Κασσάρας και ο Δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς Κρις Αλαχούζος

Να σημειώσουμε ότι πολιτικά πρόσωπα άλλων παρατάξεων και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν,ο Έπαρχος Καλύμνου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ιωάννης Θεμέλαρος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μ.Μπούκης, ο δημοτικός σύμβουλος Παντελής Ζωίδης, ο εκπρόσωπος τύπου της Παράταξης του Δ.Διακομιχάλη ο Γ.Θανάτσης, ο δημοτικός σύμβουλος Σάκης Ζερβός, ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Παράταξη του Γ.Χατζημάρκου Μανώλης Μουσελλής και ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος  Περιφερειακός σύμβουλος με την Παράταξη Μ. Γλυνού, ο Κώστας Ζαίρης.

Τον Ιωάννη Γαλουζή προσφώνησε ο Πρόεδρος του ΔΣ Ποθητός Μαγκούλιας ενώ στο βήμα κλήθηκαν και απηύθηναν σύντομους χαιρετισμούς ο Κρις Αλαχούζος και ο Γιώργος Κασσάρας.

Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο επικεφαλής της Παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής. Όλη η ομιλία του Γιάννη Γαλουζή με video σε επόμενη ανάρτηση μας

Μετά την ομιλία του ο Γιάννης Γαλουζής παρουσίασε 40 υποψηφίους (17 γυναίκες και 23 άνδρες)

Να σημειώσουμε ότι το ψηφοδέλτιο στη μεγίστη προβλεπόμενη στελέχωση του θα πρέπει να έχει 41 δημοτικούς συμβούλους.

Παραθέτουμε τους υποψηφίους κατά αλφαβητική σειρά όπως έγινε η παρουσίαση

1.Αλεξανδράκη Μαρία
Δημοτική Σύμβουλος από το Σεπτέμβριο του 2014.Αρμόδια σε θέματα κοινωνικής πολιτική.

2. Βάλλα Μαρία
Δημοσιογράφος ,εργάζεται στην Ε.Ρ.Τ. Ρόδου από το 2002 και Πρόεδρος του παροικιακού σωματείου, Ένωση Καλυμνίων Ρόδου «Ο Εν Καλύμνω Άγιος Σάββας».

3.Βαρδαούλης Μιχαήλ
Ελεύθερος επαγγελματίας ,μελισσοκόμος .

4.Γαλουζή-Ψαρά Φανή.
Οικιακά.Μέλος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΚ.

5.Γεδεών Αντώνης
Απόφοιτος της Σχολής Εμποροπλοιάρχων της ΑΕΝ ΥΔΡΑΣ το 1987.Εργάζεται στην ΑΝΕΚ Καλύμνου ως Πλοίαρχος από το Μάιο του 2016.

6. Γιαννακόπουλος Αριστομένης
Γεωπόνος , Απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως Επόπτης στο Κέντρο Μελισσοκομίας Δωδεκανήσου.

7.Γκουλάς Γεώργιος.
Ιδιοκτήτης αλιευτικού σκάφους ,ιδιοκτήτης τουριστικής επιχείρησης.

8.Διαμαντής Ιωάννης
Έμπορος .Απόφοιτος του τμήματος «Ευρωπαϊκός πολιτισμός». Πρόεδρος της ΑΝΕΚ και της Επιτροπής Πολιτισμού.

9.Ζαίρη Αικατερίνη.
Πτυχιούχος τμήματος Νοσηλευτικής ,Νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου.

10. Καθοπούλη Αικατερίνη
Πρόεδρος του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου. Μουσικός ,μέλος της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλύμνου.

11.Καραβοκυρού Ειρήνη
Μητέρα τριών παιδιών .Διοικητική υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου Καλύμνου ,στο οποίο εργάζεται ως προϊσταμένη.

12.Καραγεωργίου Καλλιόπη
Σπούδασε Στέλεχος Τουριστικών Επιχειρήσεων στον τομέα Οικονομίας & Διοίκησης.  Στέλεχος μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων.

13.Καραγεωργίου Κυραψηλή
Απόφοιτος Λυκείου ,Ιδιωτική υπάλληλος .Γνωρίζει την Αγγλική Γλώσσα.

14.Κατσίνης Κωνσταντίνος
Απόφοιτος της τεχνικής επαγγελματικής σχολής Θερμουδραυλικών Ρόδου. Τακτικό μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ  Καλύμνου από το 2014 έως σήμερα.

15. Κουλιανού Νομική
Σπούδασε στην Σχολή ΩΜΕΓΑ με ειδικότητα Στέλεχος Αεροπορικών Επιχειρήσεων. Εργάζεται σε Ιδιωτικό Λογιστικό Γραφείο ως βοηθός Λογιστή. .

16. Κουλλιάς Εμμανουήλ
Απόφοιτος του ΤΕΙ Πειραιά του τμήματος Λογιστικής.Πρόεδρος του Αλιευτικού Συλλόγου Παράκτιας Αλιείας-Ξιφία Καλύμνου «Παναγιά Υπαπαντή». Είναι επίσης Πρόεδρος της πρώην Πανελλήνιας Συντονιστικής Παράκτιας Αλιείας Ελλάδος και νυν προσωρινός πρόεδρος της υπό ίδρυσης Ένωσης Παράκτιων Πλοιοκτητών Ελλάδος

17. Μαγκούλιας Ποθητός
Φιλόλογος , Υποδιευθυντής του 1ου Γενικού Λυκείου Καλύμνου. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

18.Μακαρούνας Νικόλαος
Απόφοιτος του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Καλύμνου. Ασχολήθηκε επί σειρά ετών με τη δημοσιογραφία ,τόσο ως εκδότης εντύπου όσο και ως εργαζόμενος σε τηλεοπτικό κανάλι .

19.Μαρίνος Ιωάννης
Απόφοιτος τμήματος Πλοιάρχων της ΑΕΝ Ύδρας. Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος ,Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου ,Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Καλύμνου. Μέλος ΔΣ ΑΝΕΚ , Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής .

20 Μαρκαντωνάκη Μυρτιώτισσα- Μαρία
Ιδιωτική υπάλληλος, Μέλος του Λυκείου Ελληνίδων Καλύμνου.

21.Μελάς Γεώργιος
Ελεύθερος Επαγγελματίας. Δημοτικός σύμβουλος από το 2014 , Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ.

22.Μηλιανού Μπελκέτη Ιακωβίνα .Οικιακά .

23.Μπάντου Ειρήνη
Πτυχιούχος τμήματος Φυσικοθεραπείας και Νοσηλευτικής. .

24.Μπίλλη Ευτυχία
Νοσηλεύτρια. Σήμερα εργάζεται στο Γ.Ν Καλύμνου “Βουβάλειο”, στην Καρδιολογική κλινική.

25.Παλαμαριζής Γεώργιος
Μηχανολόγος-Μηχανικός. Ειδικός σύμβουλος στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

26.Παπαθωμάς Σάκης- Μπακίρι
Εργολάβος οικοδομικών εργασιών.

27.Πέρος Γεώργιος.
Ελεύθερος επαγγελματίας. Ιδιοκτήτης επιχειρήσεων στο χώρο της Ψυχαγωγίας .Δημοτικός Σύμβουλος από το Σεπτέμβριο του 2014 .Αντιπρόεδρος της επιτροπής τουρισμού, Αντιπρόεδρος του Δ.Λ.Τ Καλύμνου.

28.Πιζάνιας Θέμελης
Είναι απόφοιτος της Τεχνικής Σχολής Καλύμνου με ειδικότητα Ηλεκτρολόγος. Εργάζεται στο Νήσος Κάλυμνος της ΑΝΕΚ ως Μηχανοδηγός.

29.Πλάτσης Χαράλαμπος
Καθηγητής Φυσικής αγωγής. Δημοτικός Σύμβουλος από το Σεπτέμβριο του 2014. Πρόεδρος της επιτροπής Αθλητισμού ,Πρόεδρος της Ενιαίας σχολικής επιτροπής Α/θμιας Εκπ/σης

30.Πονήρης Νομικός.
Κτηνοτρόφος ,Μηχανικός αυτοκινήτων.

31.Ρήγας Μικές
Αντιδήμαρχος καθημερινότητας, Ανάπτυξης ,εμπορίου από το 2014-2018.Αντιδήμαρχος Διοικητικών υπηρεσιών, Ανάπτυξης ,Εμπορίου από το 2018-2019. Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ της ΔΕΥΑ Καλύμνου. Πρόεδρος του Δ.Σ του Α.Ο ΒΑΘΥ .

32.Σμαλιός Πανορμίτης
Οικοδόμος ,ελεύθερος επαγγελματίας.

33.Τηλιακός Σάκης
Οικονομολόγος- Πλοίαρχος . Διετέλεσε πρόεδρος του Δ.Λ.Τ ,πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας . Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος των Οικονομικών του Δήμου Καλυμνίων ,Αναπληρωτής Διευθυντής της Α.Ε.Ν Καλύμνου.

34. Τριανταφύλλου Ειρήνη
Ιδιωτική υπάλληλος .Εργάζεται στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στο Άργος

35.Τρικοίλη Ειρήνη –Νεκταρία
Καθηγήτρια Αγγλικής φιλολογίας . Επιστημονικός Συνεργάτης Ναυτικών Αγγλικών στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης (Σούδα). Επιστημονικός Συνεργάτης Ναυτικών Αγγλικών στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου- Τμήμα Πλοιάρχων.

36.Τσατάρου- Μίχα Άννα
Ειδικεύθηκε στη σχεδίαση πατρόν & μόδας υψηλής ραπτικής. Συμμετείχε στο 5μελες Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών «ΗΡΑ», ενώ υπήρξε και μέλος της φιλοζωικής Καλύμνου.

37. Τσεσμελής Μιχαήλ
Ιδιωτικός Υπάλληλος ,επιπλοποιός.

38. Τσέρου Άννα.
Μεγάλωσε στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας όπου εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος. Κατάγεται από την Κάλυμνο και είναι μόνιμα στο νησί από το 1997. Τα τελευταία 6 χρόνια εργάζεται ως γυμνάστρια.

39.Φρατζής Νέστορας.
Απόφοιτος ΑΣΟΕΕ, Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων, στο Πανεπιστήμιο της California. Εργάζεται στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου ως Υπεύθυνος του Γραφείου Αθλητισμού ,Τουρισμού, Πολιτισμού στο Επαρχείο Καλύμνου.
Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Ιωάννη Γαλουζή ,το 2014 και είναι Πρόεδρος ΔΛΤ Καλύμνου.

40. Ψαρράς Γεώργιος
Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει πλούσια εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αντιδήμαρχος .

Όλη την εκδήλωση με video θα αναρτήσουμε σε επόμενη ενημέρωση
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός