Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 στις 6.30 μ.μ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Μεγάρου ο Δήμαρχος Καλυμνίων και επικεφαλής της Παράταξης «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» Ιωάννης Γαλουζής παραχώρησε συνέντευξη τύπου ενόψει των εκλογών της 26ης Μάιου 2019 με τη συνέχεια της «Παρουσίασης πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής »

Έγινε αναφορά από το Δήμαρχο στην ΑΕΝ Καλύμνου και τόνισε ότι για την ίδρυση και λειτουργία της δεν λήφθηκε υπ’οψιν η μελέτη που έγινε επί Δημαρχίας Δ.Διακομιχάλη, απαντώντας στους ισχυρισμούς του τέως Δημάρχου ότι το ΥΝΑΝΠ χρησιμοποίησε την μελέτη που εκπονήθηκε επί Δημαρχίας του.Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους επόμενους στόχους για την ΑΕΝ ,αλλά και για την αναβάθμιση της Σχολής Δυτών που όπως είπε θα στεγαστεί στο κτίριο του Υποθαλάσσιου πάρκου στα Αργινώντα.

Στη συνέχεια της συνέντευξης το λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος της Ανωνύμου  Εταιρείας του Δήμου Γιώργος Τρικοίλης ο οποίος αναφέρθηκε στα οικονομικά της Εταιρείας,εστιάζοντας στο μεγάλο χρέος που ξεπερνούσε τα 500.000 ευρώ που δημιούργησε και άφησε η Παράταξη του Γ.Ρούσου «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ –ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ». Όπως χαρακτηριστικα είπε, σήμερα η Παράταξη αυτή που δημιούργησε το χρέος έχει διασπαστεί σε τρία κομμάτια που διεκδικούν τη Δημαρχία.

Αναλυτικό ρεπορτάζ και video για όσα ειπώθηκαν σε επόμενη ανάρτηση μας.

Πριν την αναφορά στα παραπάνω θέματα ο Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής παρουσίασε 5 νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους(4 γυναίκες-1 άνδρας)  οι οποίοι θα συμμετέχουν στην Παράταξη του .

 Κατά την σειρά παρουσίασης:

1.Μαρκαντωνάκη Μυρτώ ,ιδιωτική υπάλληλος

2. Μπάντου Ειρήνη,φυσικοθεραπεύτρια-νοσηλεύτρια

3. Καθοπούλη Κατερίνα, Πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων  Συλλόγου 3ου ΔΣ Πόλεως και εθελόντρια μουσικός στη  Δημοτική Φιλαρμονική.

4. Κυραψηλή Καραγεωργίου,21 ετών ,ιδιωτική υπάλληλος( όπως ανέφερε ο Δήμαρχος δεν ήταν παρούσα στην παρουσίαση λόγω εργασίας)

5. Θέμελης Πιζάνιας , Ναυτικός Ηλεκτρολόγος ΕΝ
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός