Περιοδεία υποψήφιας για την Ευρωβουλή Κωνσταντίνας Τζάνου Ψαρομπά σε Κάλυμνο, Αρκιούς, Κω, Περιστέρι και Θεσσαλονίκη

658

Περιοδεία σε Κάλυμνο, Αρκιούς ,στο Δήμο Περιστεριου και Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε το διάστημα από 13/4 έως 24/4 η υποψήφια ευρωβουλευτής του πολιτικού κινήματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»,  Κωνσταντίνα Τζάνου – Ψαρομπά.

Στις 13/4/2019 παραβρέθηκε στον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό, στην Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων στην Κάλυμνο, με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Σάββα του εν Καλύμνω ασκήσαντος.

Στις 14/4/2019 επισκέφθηκε τους Αρκιούς, όπου συνομίλησε με κατοίκους και εθελοντές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ζώντας στις εσχατιές του Αιγαίου. Είχε συνομιλία τόσο με τον μαθητή που φοιτά στο Δημοτικό Σχολείο του νησιού, την δασκάλα κυρία Μαρία Τσιαλέρα , την οποία και συνεχάρη για το έργο της αλλά και την απόφασή της να στηρίξει το σχολείο του νησιού, ενώ συνομίλησε και με τον μαθητή που δεν κατάφερε να συνεχίσει τις σπουδές του στην 2βαθμια εκπαίδευση.

Στις 17/4 /2019  επισκέφθηκε την Καρδάμαινα της Κω, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της κοινότητας κ Νικόλαο Πόγια και συζήτησαν ζητήματα της καθημερινότητας της περιοχής αλλά και της περαιτέρω αναβάθμισης των υποδομών.

Στις 19/4/2019 είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα υγείας ιατρό καρδιολόγο κ. Γεώργιο Μπεκιάρη, όπου συζητήθηκαν οι πολύ καινοτόμες δράσεις που εφαρμόζει ο Δήμος αλλά και θέματα ανάπτυξης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου Περιστερίου.

Στις 21/4/2019 παραβρέθηκε στην λειτουργία για τον εορτασμό της Κυριακής των Βαΐων στην Αρμενική Αποστολική Ορθόδοξη εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Περιστερίου, ημέρα κατά την  οποία ξεκίνησε και το 3ημερο εκδηλώσεων στηνμνήμη της Γενοκτονίας των Αρμενίων.

Τέλος στις 23/4/2019 παραβρέθηκε στην εκδήλωση του κινήματος, για την παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου από τον πρόεδρο κ. Νότη Μαριά, σε ανοικτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Καψής της Θεσσαλονίκης.