Συγχαρητήρια του υποψήφιου περιφερειάρχη Μ. Γλυνού για τους πρωταθλητές στο μπάσκετ

335

Θερμά συγχαρητήρια στον Γ.Σ Διαγόρας για την επιστροφή του στην κορυφή του Γυναικείου Πρωταθλήματος στο μπάσκετ.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στη Διοίκηση, στον προπονητή, στις παίκτριες που όλο αυτό το διάστημα αγωνίστηκαν με ψυχή και πάθος και κατάφεραν να επιτύχουν τον στόχο τους.

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ που θα ακολουθήσουν για την άνοδο στην Α2 Κατηγορία των Γυναικών.

Συγχαρητήρια στην Α.Ε. Δικαίου Κω και στην Ακαδημία Καλύμνου

Θερμά συγχαρητήρια στην Αθλητική Ενωση Δικαίου Κω για την κατάκτηση του Ανδρικού Πρωταθλήματος και εύχομαι καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου που θα ακολουθήσουν το καλοκαίρι στην Αθήνα.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στην Ακαδημία Καλύμνου για την κατάκτηση του Παιδικού Πρωταθλήματος. Εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά μας για την προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Ως αυριανή περιφερειακή αρχή θα σταθούμε δίπλα σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους, στηρίζοντας τις προσπάθειές τους όχι μόνο σε αγωνιστικά και οργανωτικά θέματα αλλά και στην δημιουργία κατάλληλων υποδομών και ακαδημιών.

Η ανάπτυξη των ακαδημιών συνεισφέρει στην ανάδειξη των αθλητών και στις ίσες ευκαιρίες για σταδιοδρομία και στην καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και συνεργασίας, που πρέπει να εμφυσήσουμε στα νέα παιδιά. Αμεσα θα επιδιώξω να συναντηθώ με τις διοικήσεις όλων των ομάδων,  ώστε επιτέλους να δοθεί η  προσοχή που αξίζουν οι ακαδημίες