Επιστολή αναγνώστριας μας για την εγκατάλειψη στην παραλία Αργινωντών Καλύμνου.

1421

Από αναγνώστρια μας, το όνομα της οποίας είναι στη διάθεση της εφημερίδας μας, λάβαμε μία επιστολή και φωτογραφίες με την εγκατάλειψη της παραλίας στα Αργινώντα.

 Πριν παραθέσουμε την επιστολή και το φωτογραφικό υλικό, να αναφέρουμε  ότι είναι ένα θέμα το οποίο αναδείξαμε με ρεπορτάζ πριν 1 μήνα περίπου, που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ ,χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχει γίνει κάτι

Παραθέτουμε την επιστολή και τις φωτογραφίες, που λάβαμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από την αναγνώστρια μας

Γειά σας, μη ξέροντας που αλλού να απευθυνθώ παρακαλώ πολύ να γίνει μια αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στην παραλία των Αργινωντών από τα σκουπίδια στην παραλία και τα πεσμένα και σπασμένα δέντρα!!

 Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε τουρισμό και να μην έχουμε το κατάλληλη εικόνα  να ανταποκριθούμε και  ούτε καν τα στοιχειώδη όπως είναι η καθαριότητα του νησιού μας!!

Οπως γνωρίζετε τα Αργινώντα ειναι μια περιοχή με αυξημένη προσέλκυση τουριστών ειδικότερα αναρριχητών  όπου έπειτα απο το χόμπι τους κατεβαινουν στην παραλία να χαλαρώσουν και αντικρίζουν αυτό το χάος που επικρατει!!

Ως αγανακτισμένη κάτοικος αυτού του νησιού ζητώ την βοήθεια σας και την ευθύνη του δήμου και ολων προς το νησί μας, να καθαριστούν οι παραλίες όχι μόνο εδώ στα Αργινώντα αλλά και σε όλη την Κάλυμνο!